Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ruský TopCar si vzal do parády nový Mercedes-Benz G a výsledkem je Inferno

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Moskevská společnost TopCar opět dokazuje, že patří mezi přední tuningové firmy v oblasti extrémních úprav a na autosalonu v Ženevě bude vystavovat svou kreaci na základech nové generace třídy G.

Společnost TopCar, v jejíž nabídce figurují především úpravy strojů německých značek BMW, Mercedes-Benz a Porsche se pustila do úprav nové třídy G a výsledek je paket nových dílů pro karoserie, který nese označení Inferno.

Tuningová firma s hlavním sídlem v Moskvě spolupracuje mimo jiné s německou společnosti Lumma Design a proslavily ji především odvážné proměny karoserií vozů výše zmíněných značek.

Mercedes-Benz G byl ve své nové generaci kompletně odhalen začátkem loňského roku a v jeho průběhu pak vyrazil na trh. Společnost TopCar se prostřednictvím svého paketu Inferno řadí mezi jeho první úpravce.

SUV, které má již ve své standardní podobě náležitě dramatický a naprosto nezaměnitelný výraz, má u TopCar získat ještě ostřejší vzhled.

Inferno totiž obsahuje nově tvarovaný přední nárazník s přídavnými LED světly, na který navazují lemy rozšiřující blatníky a nástavce prahů a nechybí ani nový zadní nárazník s viditelným difuzorem.

Další úpravy vzhledu se týkají nové kapoty motoru s výraznými výdechy či spoileru usazeného na střeše. Samozřejmostí je použití kompozitních materiálů.

TopCar ve spolupráci se svými partnerskými firmami nabízí vedle úprav vzhledu karoserie i nová 22 nebo 23palcová kola, výfukový systém a kompletně nové provedení interiéru, v němž může být použita i krokodýlí kůže a zlato.

Ve spolupráci s Gosha Turbo Tech pak TopCar pracuje i na ladění pohonných jednotek nové generace třídy G a podle dostupných informací se máme těšit na monstrum, které bude disponovat točivým momentem 1050 N.m.

Prozatím společnost TopCar zve na svůj stánek do Ženevy, kde bude vystavovat nový Mercedes-Benz G s paketem Inferno.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - netcar.xx
17. 2. 2019 22:27
Inferno je Rusko
I skutecne peklo by se tam mohlo doucovat
Avatar - Hammunasakra
16. 2. 2019 08:55
Řadí se mezi jeho první úpravce?
Jako fakt? ;-\

[odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]