Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile 7: Vin Diesel proskočí mrakodrapem v Lykanu Hypersport (video)

Jan Mička
Diskuze (6)
V sedmém pokračování snímku Rychle a zběsile se opět objeví řada skvělých automobilů. Chybět nebude Lykan Hypersport a spousta „realistických" kaskadérských kousků.

Když už se zdálo, že sedmé pokračování filmu Rychle a zběsile bude zase jenom pouhá „střílečka“ s emotivními scénami a rozbitými automobily, vstoupilo do celé věci úmrtí jednoho z hlavních protagonistů. Zní to sice otřesně, ale lepší propagaci film, který vstoupí do českých kin začátkem dubna, snad ani mít nemohl.

Už z toho důvodu bylo na scénáristech, aby snímek přepsali do „použitelné“ podoby a umožnili filmovému studiu vydělat pořádný balík peněz. Vedle už celkem běžných sportovních modelů se proto objeví také libanonský Lykan Hypersport s výkonem 770 koní, točivým momentem 1000 N.m a cenovkou 2,5 milionu dolarů.

Je jasné, že se jedná o pouhou repliku, jinak by s ním totiž nemohl Vin Diesel neohroženě skočit z jednoho mrakodrapu do druhého. Jak realistické, stejně jako letecký výsadek rovnou v automobilech…

Pro české příznivce filmové série Rychle a zběsile máme ještě jednu zprávu: náš spřátelený čtrnáctideník Auto Tip se stane mediálním partrenem sedmého dílu, což mimo jiné znamená, že na stránkách tohoto časopisu se objeví exkluzivní rozhovory s protagonisty filmu, představení vozů a informace ze zákulisí natáčení.

Jan Mička
Diskuze (6)
5. 2. 2015 23:23
Jednička
byla super, zbytek dílů je nevkusně přehnanej zhruba jako obří tlamy na Peugeotech. Cílová skupina to ale asi žere pořád, tak co. V příštím dílu by třeba mohli závodit v Komatsu...
5. 2. 2015 23:03
Re: katastrofa po sedmé
no po zhliadnui 6ky ktoru som kukal cez prsty, jak som si zakryval oci nad takou sprostostou (hlavne scena s lietadlom) s tebou suhlasim, rozpravka o krtkovi je realnejsia ako hento
5. 2. 2015 13:00
Re: katastrofa po sedmé
No hlavně je to blíž realitě než série Rychle a zběsile. 8-s
Avatar - Otrava
4. 2. 2015 12:11
Re: katastrofa po sedmé
Star trek má jednu výhodu - fanoušci mohou akorát tak pobíhat v uniformách s neškodnými modýlky zbraní a hvězdných korábů :-)
4. 2. 2015 10:30
Re: katastrofa po sedmé
zalozili novy zaner, "auto-scifi", pre 5 - 15r.