Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Rapid Sport: Mladoboleslavský sporťák z Wörthersee (nové fotografie)

Michal Fokt
Diskuze (170)
Škoda Auto na koncernovém tuningovém setkání GTI Treffen Wörthersee připravila sportovní verzi malého liftbacku, který tak udělá čest svému jménu Rapid.

Akutalizováno 25.5.: Doplnili jsme nové fotografie, zachycující i detaily Rapidu Sport.

Škodovka se u rakouského jezera Wörthersee prezentovala už několik let po sobě ve velkém stylu a dá se říci, že zavedenější značky v Reifnitzu kontrují často pouze velikostí svých expozic. Před dvěma roky mladoboleslavští nadchli konceptem Fabia RS 2000 a vloni závodním Citigo Rally, o pěkných holkách nemluvě. Na tohle se asi nenavazuje úplně snadno - letos se to však podařilo a pozornost návštěvníků se upínala ke studii Rapid Sport.

Rapid dostal dvoubarevnou kombinaci metalických laků Corrida a Steel, 19" kola, nový přední nárazník se spoilerem a velkým nasávacím otvorem, vytažené blatníky a masivnější prahy.

Výrazně tvarovaným nárazníkem se pochlubí i záď vozu, kde nebudou chybět dvě koncovky výfuku, dále uvidíme novou optiku zadních svítilen, doplněnou o karbon a nebude opomenut ani interiér, kam zamíří sportovní volant, sedadla Recaro a osvětlené prahové lišty.

Šéf škodováckého marketingu Werner Eichhorn slibuje, že „S vozem Škoda Rapid Sport ukážeme poprvé vysloveně sportovní a emocionální variantu naší nové kompaktní limuzíny Rapid. Opět tak zdůrazňujeme kompetenci našich zaměstnanců v oblasti sportovních vozů a motoristického sportu“.

V portfoliu Škodovy jsou zatím pouze dva sportovnější modely - Fabia RS a Octavia RS. Co myslíte, máme tedy rapid Sport chápat jako náznak další sportovní řady nebo zůstane jen u studie?


Michal Fokt
Diskuze (170)
Avatar - Rapid Ferat rs Sport
1. 6. 2013 15:18
Rapid Sport
Toto není Rapid Sport,ale tlustá bába ve sportovní kombinéze s pruhama! 8-s To opravdu ještě nikoho nenapadlo?A stačí jen málo"udělat to dvoudvéřové a pěkné křídlo na zadek" Pak to teprve bude Rapid Sport a ne nějaká parodie na špagety western :no:
26. 5. 2013 20:45
Nemuzu si pomoct...
...ale Rapidu ten bodykit setsakramentsky sedi :yes:

Ten tam je vzhled "uzofky"... to ze to neni a nebude sportak je jasne, ale udelali z toho auto, za kterym se jistojiste spousta lidi otoci :yes:
26. 5. 2013 08:38
Skodovka sa zase trafila!
Citat tie oslavne ody niektorych, s minimom pripomienok, je vlastne skodovacky succsess.
Je jasne, ze ludi uz davno zblbli a omotali si ich. Holt marketing alebo hold marketingu Skoda?!
26. 5. 2013 08:28
Re: Rapid Fastback
Akurat, ze mladi suhajkovia si kupuju obuchane sunky a nie noveho rapida.
26. 5. 2013 08:23
Re: uvidíme
Akurat, ze ide dole kopcom!