Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak by vypadala sportovní a luxusní auta v kultovní škodovácké verzi Junior?

Michal Fokt
Diskuze (27)
Totálně oholená Škoda Fabia s nelakovanými nárazníky byla ve své době "trefou" do černého. Jak by to vypadalo, kdyby se k podobnému kroku odhodlali i výrobci sportovních aut?

Značka Škoda se s druhou generací fabie rozhodla vyzkoušet, co všechno zákazníci snesou a uvedla na trh model Fabia Junior, jenž vyvolal s ohledem na rostoucí prestiž značky a tehdejší úroveň jejích modelů opravdu velkou kontroverzi a téměř okamžitě si vysloužil přezdívku "Senior". Jeho nejvýraznějším rysem byly černé, nelakované nárazníky a malá plechová kola. Díky tomu spolehlivě zvládl vstoupit do srdcí českých motoristů. A asi nejen jejich.

Maďarský virtuální tuner X-Tomi se očividně nudil a teď dopřál "junior-look" různým sportovním novinkám letošního roku, od Mazdy MX-5 RF, přes Porsche 718 Cayman až po Mercedesy AMG GT Roadster a luxusní kabriolet třídy S. Na plecháčích s balónovými pneumatikami a černými nárazníky najednou ztrácejí část svého kouzla, co říkáte? Kolik by se jich asi za "rozumnou cenu" prodalo?

Michal Fokt
Diskuze (27)
Avatar - TeeJay
10. 10. 2016 16:00
Dutohlavové
Přemýšlím, jak neskutečně omezení asi musí být pisatelé těch komentů výše, když nepochopili, že si autor dělá ze Škodovky pr*el. >:D Pokud je tu tak silná protiškodovkářská lobby, měli byste se naopak předhánět v ocenění té nadsázky. Ale jednak by nesmělo být v makovici nakakáno a druhak to asi nebude o tom, co se napíše, ale že vše, co se nepíše, je špatně, že mám pravdu? :-!

BTW téma opravdu o ničem, ale co čekat, po autosalonu... 8-s
Avatar - AntonioKekelli
10. 10. 2016 13:48
Re: Doporucte server o autech?
Škoda je domácí automobilka, tak je pochopitelné že české weby budou psát nejvíce o ní. Pokud umíte anglicky, doporučuji třeba server What Car či Car Buyer.
Avatar - AntonioKekelli
10. 10. 2016 13:42
Re: Skodu kupuje ten co mu to v hlavě správně netiká...
A říkají to lidé kterým to v hlavě správně netiká. Ale teď vážně, Junior sice nebyl dobrý nápad, ale shazování všech Škodovek, nehledě na kategorii i vybavenost je s prominutím hloupost a omezenost.

Celkově nechápu tu nenávist vůči Škodovkám, uvědomte si že Škoda se musí zejména řídit tím co jí povolí/přikáže Volkswagen, to zaprvé. A za druhé, i navzdory tomuto faktu jde o velice dobrá vozidla (ve své kategorii) což dokazují i poměrně slušné prodeje (nebo dobrá hodnocení) nejen u nás ale i jinde.
10. 10. 2016 11:54
škoda...simply never
>:D
10. 10. 2016 11:45
Re: Žádná Škoda
Tak u Junioru se taky pocitalo s tuningem. Majitel si postupem casu prikoupil plato, prihradku, mlhovky nebo kabinovy filtr :-)