Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Crashtest Mercedesu třídy G. Výsledek úplně mimo metodiku!

Michal Fokt
Diskuze (8)
Mercedes-Benz třídy G se chystá na nárazový test. Dummies jsou připoutány, géčko vyráží a v okamžiku kontaktu s bariérou se to stane...

Není žádným tajemstvím, že Mercedes-Benz třídy G byl původně navržen podle úplně jiných standardů, než jaké požaduje EuroNCAP dnes. Jak tím pádem dopadne crashtest tohoto off-roadového klasika? Myslím, že tohle nepotřebuje další komentář...

Michal Fokt
Diskuze (8)
Avatar - 4hill
12. 10. 2016 13:25
Re: Neberte to tak vážně....
Auto cz už je odlehčený dostatečně..Zas bych to tolik nepřeháněl aby redaktorům z nedostatku kyslíku v takových výškách neodumřel zbytek mozku.
Avatar - wakantanka
12. 10. 2016 13:06
Re: BLESK.auto.cz
No veď práve preto, že nikdy oficiálne testami neprešiel (aspoň pokiaľ viem), tak by ma to osobne tiež veľmi zaujímalo, ako by obstálo G-čko trebárs so súčasnou zväčša bezrámovou produkciou iných značiek. Keď sa naháňajú kliky stačí napísať že vtipná reklama, pozrel by som si to tiež. Ten titulok je hrubé zavádzanie na úrovni najväčšieho bulvárneho dna. :no: :no: :no:
Avatar - Zappa
12. 10. 2016 12:12
Re: Neberte to tak vážně....
:yes: :yes: :yes:
12. 10. 2016 11:39
Neberte to tak vážně....
....vždyť ani M.Fokt to evidentně vážně nemyslel. Odlehčil to, no a co ?
Avatar - Floyd
12. 10. 2016 11:21
Re: BLESK.auto.cz
Crashtest pane Fokte, to jako opravdu?! Nebude ona to spíš reklama?

Za toto máte ode mě :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: