Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Dva „vybržďovači“ svedli souboj na dálnici D1

Ondřej Chamilla
Diskuze (141)
Když se potkají dva ješitní řidiči, může z toho být pořádná mela. To dokazuje video zachycující oplácení na výjezdu z Prahy po dálnici D1.

Vybržďování je chování, které na silnice jednoduše nepatří. Nepochybujeme, že takto různí řidiči řešili neshody již od nepaměti, s rozšířením palubních kamer však máme možnost podívat se na podobné věci i zpětně na internetu. Třeba jako v případě těchto dvou výtržníků ve stříbrně Octavii Combi a tmavém Golfu Variant, kteří se neshodli při přejíždění z pruhu do pruhu.

Člověk za volantem Octavie pravděpodobně čekal, že Golf mu uvolní místo k předjetí pomalejšího vozu přejetím do levého pruhu, avšak nestalo se tak, dost možná i kvůli blížící se červené Audi. Zbytek již uvidíte sami na přiloženém videu. Za podobné jednání hrozí oběma řidičům minimálně pokuta, na ne zrovna kvalitním záznamu však nejdou vidět registrační značky vozu.

Ondřej Chamilla
Diskuze (141)
5. 4. 2015 21:27
jiný pohled
Já to vidim jinak. Mám problém se 4 řidičema. Na Videu jsou dva, kteří se chovají jako blbci a vybržďují se. Pak řidič co neumí jet 130 a musí ho všichni předjíždět a poslední řidič jedoucí v prostředním pruhu.
12. 3. 2015 19:21
mezi ryze velkoměstským Chodovem
a vesnickými Popovicemi dochází k maximální možné koncentraci nerváků, pitomců, neumětelů, borců a jejich všemožných kombinací. kde je zakopán pes? tento kousek tříproudé (sic!) dálnice je poměrně frekventovaný (ač na světové poměry nijak zvlášť) projíždějí tam lidé, kteří jedou domů, za prací, za nákupy - podnikatelská esa i nuzný lid, kamioňáci, a po konci potupné 50, rozlet omezující 80 a trapné 100 přichází náhle a očekávaně 130 - proč zrovna zde?
spousta "jezdců" totiž zaprvé nepochopila, že už nejsou ve městě, a tři existující pruhy berou jen jako milé rozptýlení
zadruhé, další část si nevšimla, že mohou jet 130, a jedou svých 90-100
zatřetí, další část moc dobře ví, že "bez poplatku" znamená zároveň "neomezeně", a rozžhaví to minimálně na 200, aby pak intenzivně, leč neomaleně brzdila před McD nebo sjezdem na Průhonice
další past přichází, když tříproudá dálnitz ústí v jednom místě na Říčany a zároveň na Plzeň
existence těchto dvou naprosto různých cílů je pro řidiče tak stresující, že jsou schopni vrhat se pod kola z dálnice vyjíždějících kamionů jako kamikaze, jen aby si zajistili lepší výhled na kruhovém objezdu (Říčany) nebo lepší pole position pro průjezd Komořanským tunelem (Plzeň)
věru není jednoduché sednout v Čé Er za volant a nezbláznit se
15. 2. 2015 09:11
Re: Šašci
Ten druhy saso na VW bol z tohoto "suboja" taky vystraseny, ze uz nevedel co zo smerovkami. A nakoniec to preventivne zapichol na verejny zachod.
8. 2. 2015 11:03
Re: Největší kriplové
Nie vsetko je cierne alebo biele. Kupil som Octaviu koli rodine (priestor) a nie preto, ze som psychopat. Na kufri mam reflexnu nalepku - Dieta v aute - a tak i s manzelkou jazdime. Na cestach je privela arogancie, kazdy sa ponahla aby bol na semaforoch prvy, aby v kolone na dialnici sa posunul o 3 auta dopredu. Mne to pride ako nezrelost naroda. 15 - 20 rokov dozadu sme jazdili na feliciach, ladach, mhd a teraz ked si niekto moze kupit vybehanu hajtru z nemecka na pozicku, tak sa chova ako pan, lebo ma vacsie auto ako je tamta cervena corsa pred nim, ktorej to musi ukazat... Niektori sa citia ako nadludia (bez ohladu na znacku auta) a tak sa aj chovaju v zivote.
Avatar - AnGeor
3. 2. 2015 21:37
:)


[odkaz]