Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Skokanský můstek, šest pneumatik a netradiční soutěž

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Japonsko má nádhernou krajinu, zajímavou kulturu, rozvinutý průmysl a rovněž produkuje ty nejbizarnější televizní soutěže.

Některé z nich jsou naštěstí poměrně zábavné a právě mezi ty lze zařadit i soutěž, v níž se zjišťuje, která z pneumatik doletí po vypuštění ze skokanského můstku nejdál.

Do soutěže je nasazeno šest pneumatik, zastupujících různé druhy motorových vozidel. Právě díky odlišnému určení se tyto pneumatiky výrazně liší svými rozměry i hmotnosti, což ve výsledku velmi výrazně ovlivňuje jejich výkony nejen na skokanském můstku.

Číslo jedna má pneumatika pro typický japonský miniautomobil, následuje sedan střední třídy, supersport, středně těžký nákladní automobil, stavební stroj a monopost Formule 1.

Výsledek sice není příliš velkým překvapením, ale nebýt selhání rampy pod pneumatikou ze stavebního stroje, tak jsem se mohli dočkat úžasného skoku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
7. 3. 2016 10:57
Re: A proc...
To je producent z Top Gearu
Avatar - Uživatel_5340709
7. 3. 2016 10:24
Re: A proc...
Aby byla zajištěna objektivita soutěže. :-)
6. 3. 2016 22:45
A proc...
A proc tam ty kola pousti doktor?
6. 3. 2016 20:41
nojo, japonska soutěž....
ale do správné japonské soutěže tam chyběla nějaká prasečinka ne? >:D Proto nakonec taky výsledky té soutěže nebyly úplně regulérní >:-[]
Avatar - JohnST
6. 3. 2016 14:35
taja
Japonsko produkuje tie najstupidnejsie sutaze a programy, ktore sa daju vidiet. Im z toho technickeho pokroku uz asi *!! :no: