Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Slovenská policie si chce smlsnout na českém řidiči, marně

Jan Mička
Diskuze (251)
Slovenská policie si chtěla smlsnout na řidiči z Česka, který podle záznamu předjížděl naprosto legitimně. Je však skutečně zákon na jeho straně?

Video se připravuje ...

Neplatí to sice obecně, ale celkem často před cestou k našim východním bratrům slýcháváme, abychom si dali pozor na policii. Osobně jsem se s nimi do křížku nikdy nedostal, avšak řada lidí by možná k problematice „zbytečných“ silničních kontrol řekla své.

Ačkoliv situace z videa, které nám přišlo do redakční pošty, nahrává předjíždějícímu řidiči, pravda nakonec může být někde jinde. Ten sice policistům říká, že podle GPS jel maximálně devadesátkou, to si ale nemůžeme ověřit, protože část obrazu chybí. Na druhou stranu nechápeme konání policistů, kteří se šli nejdříve poradit a teprve poté řidiče pustili, aniž by kontrolovali cokoliv kromě dokladů.

Na čí straně myslíte, že je pravda? Osobně se přikláníme k řidiči zastaveného vozidla, byť jeho tvrzení o předpisové rychlosti nelze ověřit.

Jan Mička
Diskuze (251)
6. 3. 2015 11:56
Re: Pepici jeli do světa
typický drzý jebík, ktorému všetci policajti sveta chcú uškodiť...škoda, že chlapci nemali radar...
2. 3. 2015 18:49
Pepici jeli do světa
A vo svete sa dozvedeli, ze ine krajiny mozu mat ine zakony, ba dokonca aj inu menu! Skoda, ze mu nedali pokutu, tu by asi tiez chcel zaplatit ceskymi kackami, ze?

Jednoducho provokoval (co sam dokazuje komentarom "blbeckove") a klamal. Ale to je take typicke pepicke. Aj v Tatrach rad provokujete a symbolicky cintorin potom praska vo svikoch.
28. 2. 2015 04:07
Re: No ten borec je vyslověně na přestlamu
Trochu trapný.
28. 2. 2015 03:53
Re: Za ty...
Snad kvůli vydlabanejm teroristům, ne.
28. 2. 2015 03:38
Re: ko
Já bych mu okno nerozbil, ale že je arogantní blb, to bych si o něm pomyslel.