Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženevské video: Lamborghini Murciélago LP640

Libor Zezulka
Diskuze (11)
Sportovní vozy dostaly letos v Ženevě velký prostor. Na stánku Lamborghini jsme s kamerou obkroužili Murciélago LP640 s výkonem 640 koní.

Na jedné straně hybridní vozy, vozy spalující zemní plyn a vozy s nízko-objemovými motory, na straně druhé supersporty s osmi, deseti, dvanácti nebo dokonce šestnáctiválci, které si se spotřebou hlavu nelámou. I tak vypadal letošní ženevský autosalon. Na stánku Lamborghini platila za největší novinku nová verze velkého supersportu Murciélago s označením LP640. Číselné označení udává počet koní, což znamená, že LP640 vyvine ve srovnání s běžným Murciélagem o 60 koní větší maximální výkon. Za větším výkonem stojí zvětšený objem zážehového dvanáctiválce z 6.2 na 6.5 litru. Další informace o této novince naleznete v naší ženevské příloze.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Libor Zezulka
Diskuze (11)