Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor Tractor Show 2014 úspěšně zakončena

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Společnost Zetor Tractors pořádala oblíbenou předváděcí akci pro odborníky i širokou veřejnost již čtvrtým rokem.

Tradici svých akcí pro fanoušky, zákazníky, dealery a obchodní partnery zahájila společnost Zetor Tractors v roce 2011 u příležitosti oslav 65. výročí značky Zetor.

Oproli loňskému roku navštívila společnost Zetor Tractors a její obchodní partneři se Zetor Tractor Show 2014 řadu nových zemí, mezi které patřily například Holandsko, Irsko, Řecko či Švédsko.

Zetor Tractor Show 2014 se představila na celkem 164 zastávkách. Mezi nimi se celá akce přemisťovala za pomoci kamionů a dodávky o bezproblémový průběh během každé ze zastávek se pak staral tým čtyř až deseti lidí.

V České republice se Zetor Tractor Show představila během sedmi zastávek. O předváděcí akci s traktory Zetor v hlavní roli měly zájem tisíce Čechů, celkově jich dorazilo 3 800. Takto vysokou celkovou návštěvnost překonalo pouze Polsko, kde se počet návštěvníků přiblížil k pěti tisícům.

Letošní Zetor Tractor Show probíhala většinou jako samostatná akce na vybrané farmě nebo přímo na poli. Na některých zastávkách se ovšem stala součástí větších akcí pořádaných např. zemědělskou univerzitou (Thessaloniki, Řecko) nebo společné prezentace českých firem pod záštitou velvyslanectví ČR (Bitola, Makedonie).

Živé předvádění na poli, kde si mohli zákazníci traktory vyzkoušet i s agregacemi Zetor System, bylo možné na 63 % zastávek. Celkem na Zetor Tractor Show 2014 dorazilo 15.630 návštěvníků.

V rámci akce bylo možné si vyzkoušet traktory všech tří stávajících modelových řad. Největší zájem byl mezi návštěvníky o nejnovější traktor Zetor Forterra HD. Bez povšimnutí však nezůstaly ani Zetor Major 80, Proxima Power 120 s novým čelním nakladačem ZX a Forterra 140 HSX.

Hlavním tématem Zetor Tractor Show pro rok 2014 byla efektivita, tedy jeden ze tří základních atributů značky Zetor.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - aproximus
21. 12. 2014 21:56
Re: ok
jací druzí? víš ty vůbec něco o dotacích? současný ministr zemědělství je nejkompetentnější člověk na tomto místě za hodně dlouhou dobu..