Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aplikace Škoda Media Service má novou grafiku a více funkcí

David Bureš
Diskuze (4)
Aplikace pro chytré telefony je určena fanouškům Škody a novinářům. Těm nabízí informace o mladoboleslavské značce.

V dnešní době mají automobilky různé možnosti, jak oslovit své fanoušky a zákazníky. Díky oblibě chytrých telefonů jsou hojně nabízeny také aplikace pro chytré telefony. Jednu takovou má ve svém portfoliu také Škoda, aplikace nazvaná Škoda Media Service nyní prošla faceliftem.

Aplikace byla modernizována tak, aby byla pro uživatele přehlednější. Grafika je jednoduchá a srozumitelná. Hlavní nabídka dostala novou podobu dlaždic, pod nimiž jsou dostupné klíčové sekce aplikace. Toto nové uspořádání usnadňuje navigaci i na menších displejích mobilních zařízení.

Již na úvodní stránce aplikace uživatel získává přehled o nejnovějších zprávách a událostech v automobilce Škoda. Zároveň jsou uživateli zobrazeny údaje o novém obsahu od jeho poslední návštěvy.

Těžištěm obsahu aplikace jsou tiskové zprávy o modelech mladoboleslavské značky a aktuálních událostech. K dispozici dále jsou zprávy k významným autosalonům, informace věnované historii značky a aktivitám závodního týmu Škoda Motorsport. Především novináři pak ocení možnost přečíst si životopisy členů představenstva automobilky Škoda.

Fotografie a videa jsou proti dřívější verzi aplikace větší. Přímo v aplikaci lze zobrazit profily Škody na sociálních sítích Facebook, Twitter, YouTube a Pinterest. Vybrané tiskové zprávy je navíc možné uložit do mobilního zařízení jako offline obsah pro pozdější čtení mimo dosah internetového připojení.

Aplikace je dostupná pro iPhone, iPad a zařízení s operačním systémem Android, k bezplatnému stažení je nabízena na portálech AppStore a Google Play. Aplikace byla poprvé představena v roce 2011, od té doby má na svém kontě přes 200.000 stažení.

David Bureš
Diskuze (4)
2. 5. 2014 20:48
tak hlavne aby to umelo
nejblizsi servis a odtahovku
Avatar - PSA Peugeot Citroën
2. 5. 2014 15:31
Fuj
Jediný co ti na to řeknu je že android je zalagovaný balast.
Avatar - S8
2. 5. 2014 13:58
Re: WP8
Pry bude hned jak MS dotahne funkčnost WP8 alespoň na 30% Androidu... >:D
Avatar - PSA Peugeot Citroën
2. 5. 2014 11:06
WP8
A kde je aplikace pro Windows phone 8 :no: :no: ????