Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

ART X64 - Mercedes GL: medvěd GrizzLy

Roman Daněk
Diskuze (5)
Ladičská firma ART má pod označením Program X64 připravený karosářský kit pro Mercedes-Benz GL.

Německý úpravce vozů Mercedes-Benz, společnost ART Tuning, připravil paket pro velké SUV, model GL. Karosářský kit zlepšuje celkovou aerodynamiku vozu. Nová maska má upravený nárazník a přepracované všechny světlomety. Na mřížce od vstupu do chladiče je dvojice chromovaných lišt a místo loga Mercedesu je v kruhu emblém tunera.

Boční prahy jsou rozšířeny o nášlapy a v blatnících jsou velká 22palcová kola. ART Tuning svým zákazníkům nabízí výběr z široké palety disků různých designů s rozměry 18, 19, 20 a 22 palců. Na přání si můžete pořídit i kola vámi oblíbené barvy. Na zádi je nové oplechování, modifikovaný nárazník, difuzor a dvě dvojice chromovaných koncovek výfukového systému s logem tunera.

Úpravou prošel i podvozek a odpružení vozu, které snížilo světlou výšku auta o 35 mm a na přání je možné spustit vůz až o 70 mm. V nabídce tuningu interiéru jsou pouze kvalitní materiály, jako je kombinace čalounění kůže a alcantary, doplňky obložení ze dřeva, leštěného hliníku či karbonu. Nový je i audio-video systém se satelitní navigací, který umí přehrávat hudbu i ve formátu MP3. Filmy na DVD je možné sledovat na 12palcovém displeji, který se vyklápí ze střechy vozu.

Roman Daněk
Diskuze (5)