Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz představuje novou službu Moje.auto.cz

Libor Zezulka
Diskuze (95)
Auto.cz oficiálně představuje službu Moje.auto.cz, která poskytuje unikátní informace o autech. O svých vozech na Moje.auto.cz totiž hovoří jejich uživatelé či provozovatelé, kteří znají nejlépe jeho přednosti a slabiny.

Vstoupit do světa Moje.auto.cz

Auto.cz oficiálně představuje službu Moje.auto.cz, službu přinášející zajímavé informace o autech, službu poskytující další pohled na automobily, a to pohled vás uživatelů. Tvůrci obsahu Moje.auto.cz tentokrát nejsou redaktoři Auto.cz, ale majitelé a provozovatelé vozů, kteří s nimi mají často dlouhodobé zkušenosti. Mohou tedy ostatním čtenářům podat informace například o spolehlivosti a zasvěceně hovořit o silných a slabých stránkách svého auta.

Beta verze Moje.auto.cz propukla v život na začátku února, přičemž během prvních několika dnů provozu uživatelé přidali desítky zajímavých a často velmi propracovaných recenzí vozů. Od spuštění beta verze Moje.auto.cz tedy uběhly téměř tři měsíce, během nichž jsme postupně spouštěli nové funkce a upravovali funkce stávající na základě podnětů a poznámek vás uživatelů. Za všechny vám upřímně děkujeme a doufáme, že nám budete s vylepšováním Moje.auto.cz pomáhat nadále.

Přestože se zkušební tříměsíční provoz neobešel bez problémů, podařilo se nám službu přivést do fáze, kdy můžeme přestřihnout pomyslnou pásku a oznámit Moje.auto.cz za oficiálně představené a spuštěné (mimochodem databáze Moje.auto.cz nyní obsahuje bezmála 650 aktivních recenzí vozů). Pokud jste tedy na stránky Moje.auto.cz ještě nezavítali, jste srdečně zváni, ať už jako čtenáři nebo tvůrci či nejlépe obojí.

Službou Moje.auto.cz vás provede a informace poskytne video dostupné v horní části tohoto článku i na stránce moje.auto.cz. Věříme, že vám na Moje.auto bude líbit.

Libor Zezulka
Diskuze (95)
Avatar - Enthusiastic.driver
30. 4. 2007 17:35
Re: Tohle je BIG BROTHER nebo VYVOLENÍ?
Odmysli si diskuze a hodnoceni.... a rekn mi tvuj nazor ted ;-) ano, kdyz se podivas do diskuze pod tim kterym konkretnim autem, je to chat, ano, spousta lidi si to plete z libimseti.cz a jenom znamkuje, ale rikam, odmysli si tyto veci a ziskas spoustu kvalitnich a obsahlych popisu a zkusenosti s auty na jednom miste :yes:
Avatar - Ricardo
28. 4. 2007 23:59
Re: Neobjektivní hodnocení
Souhlasím do posledního písmene :yes:
Avatar - Are
28. 4. 2007 12:09
Neobjektivní hodnocení
Bohužel se asi nedá nijak zrušit lidská ješitnost... Myslím tím, dávání jedniček jen proto, aby dotyčný byl v umístění výše než vy... :no: Ubohost... ale jinač moooc dobrá práce. Díky auto.cz :yes:
Avatar - Dylan McKay
28. 4. 2007 09:19
Re: TAK JSEM TO PROŠEL
A jak jsis všiml, GTI, tak já jsem na MOJE.AUTO.CZ nejoblíbenější, mě tam má každej rád, strašně mi všichni fandí, nikdo se do mě nenaváží, moje diskuse jsou ty nejmírumilovnější a celkově jsem tam tak strašně šťastný. A proč? Protože tam chodím v těžkém brnění, s černými brýlemi a bílou holí... >:D ;-)
Avatar - Dylan McKay
27. 4. 2007 22:37
Re: NAŠE AUTA
No ty musíš vypadat, slečinko... >:D >:D >:D