Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 47/2005

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Mitsubishi představilo na tokijském autosalonu svůj Concept-X, který by měl být předzvěstí sériového Lanceru Evo, jenž by se měl objevit v roce 2007.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Mitsubishi představilo na tokijském autosalonu svůj Concept-X, který by měl být předzvěstí sériového Lanceru Evo, jenž by se měl objevit v roce 2007.

NOVINKY      8

Renault Clio je evropským Autem roku. Představíme vám také výsledky prestižní ankety Zlatý volant. Ukážeme úpravu Bentley Continental GT a dozvíte se první informace o Opelu Meriva OPC. Pod kapotu Opelu Astra OPC a Fordu Mondeo ST se prý dostanou i turbodiesely!

tajné projekty      14

Prý ho nemáme fotit. Jenže my vám jeho fotografie chceme přinést, a tak náš špionážní fotograf nedbal výstrah a pořídil snímky z testů nového malého SUV od Suzuki.

test      15

Elegantní kupé s turbodieselem pod kapotou. To je Mercedes CLK 220 CDI. Co jsme tomuto spojení řekli po našem týdenním testu?

Jízda      16

Pětiválcový přeplňovaný motor 2,5 litru vyladěný na 225 koní dokáže s kompaktním Fordem Focus pěkně zacvičit. Není proto divu, že má focus dodatečné označení ST.

srovnávací test      18

Jsou pouze dva, ale celkem odvezou až třináct cestujících. Srovnali jsme šestimístnou Hondu FR-V a sedmimístný Opel Zafira. Oba s výkonnými turbodiesely.

TEST      40

Jedno z největších aut ve své třídě má jako základní motorizaci skromný motor 1,4 litru o výkonu 55 kW. Jak si poradí s Octavií Combi?

TEST      41

Aktuálního vítěze evropské ankety Auto roku 2006 Renault Clio jsme shodou okolností prověřovali s motorem 1.4 16V. Jak se nám Auto roku líbí?

... a vše kolem

tuning      24

Ano, existují i tací, kterým nestačí sériový výkon Audi RS6 a rozhodnou se tuto sportovní limuzínu dále vyšlechtit. Třeba až na 550 koní.

patina      26

Významnou součástí bohaté historie mladoboleslavské automobilky je model 100. Podařilo se nám z archivu dostat hodně zajímavé fotografie i informace.

LAHůdka      28

Tak to se jen tak nevidí! Italský malosériový výrobce Covini vyrobil supersportovní auto s třemi nápravami.

servis      30

Zima již o sobě dává vědět, a tak pokračujeme s cennými radami, kdy, jak nejlépe a co nejlevněji přezout auto na zimní pneumatiky.

co je to?      32

Vyzkoušeli jsme adaptivní tempomat, kterým bude vybavena faceliftovaná Honda Accord. Zajímavý je rovněž systém LKAS, který pomáhá zatáčet.

Prodejní akce      33

I tento týden vám přinášíme monitoring aktuálních oficiálních slevových akcí. Díky tomuto přehledu můžete ušetřit desetitisíce.

bazar      37

Mazda 121 byla sesterským modelem Fordu Fiesta. V bazarech není toto auto sice moc k vidění, ale poradíme vám, na co si případně dávat pozor.

relax      38

Ferrari je zdrojem neustálé inspirace. Ukážeme vám dílka studentů designu. To by byla paráda, kdyby se jich alespoň polovina realizovala.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)