Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Co říkají na výstavu Auta na náplavce její návštěvníci? Ptali jsme se i těch nejmenších!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
Dnes odpoledne jsme se ptali občanů, jak se jim líbí výstava Auta na náplavce. Podívejte se na přiložené video, reakce jsou velmi pozitivní!

Video se připravuje ...

Výstava Auta na náplavce přilákala na oba břehy Vltavy tisíce návštěvníků. Je zdarma, nabízí bohatý doprovodný program a k vidění jsou i automobily, které se na našem trhu zatím ještě ani neprodávají. Navíc se nemusíte pouze dívat. Vozy je možné si hezky detailně „osahat“ a udělat si názor ještě dříve, než dorazí k dealerům.

Dnes odpoledne jsme mezi návštěvníky vyrazili s kamerou a ptali se jich, jak se jim výstava Auta na náplavce líbí, a jak můžete sami vidět v přiloženém videu, reakce jsou veskrze pozitivní. Je nadmíru potěšující, že se dneska počasí konečně vybralo, deštníky proto bylo možné nechat doma. Pokud tedy nevíte, co s načatým víkendem, rozhodně doporučujeme vypravit se na náplavku. Na své si dokonce přijdou i děti!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
Avatar - Floyd
3. 9. 2017 00:19
Re: Len stručne
Ten jednodenni ban co skončil o sobotní půlnoci byl dobrej ftip >:D >:D >:D Aspoň vím, co Balsam napsal >:D >:D >:D
Avatar - Floyd
2. 9. 2017 23:10
Re: Len stručne
Souhlasím :yes: :yes: :yes:
2. 9. 2017 22:20
Re: Len stručne
Prispevek redakce byl ctenari vyhodnocen jako nevhodny a ubohy, vzhledem k tomu, ze prispevky ctenaru o reportazni frasce pod tematem "Auta na naplavce" redakce ocividne cte, a nedokaze na opravnenou kritiku jakkoli zareagovat. Krome banu.
2. 9. 2017 20:12
Len stručne
Choďte s tou náplavkou konečne niekam do p.i.č.e.!
Avatar - Hammunasakra
2. 9. 2017 19:23
Když to nejde po dobrym
Pískat se tu nedá takže [odkaz]