Co udělat pro to, aby vaše auto neskončilo v zahraničí?

Prezentace klienta
Koupili jste si luxusnější vůz v plné výbavě, na který jste roky šetřili nebo si ho pořídili na leasing či úvěr. Pokaždé se těšíte, jak do něj nasednete a pohodlně se odvezete, kamkoli budete potřebovat.

Jednoho dne však auto na parkovišti nenajdete a budete ve skrytu duše doufat, že vás jen odtáhli. S větší pravděpodobností však váš vůz skončil v zahraničí, jako většina ukradených aut na Slovensku.

Jak zabránit tomu, aby váš vůz změnil majitele?

„Automobil je zabezpečený imobilizérem, který je standardním vybavením již z výroby. Tento bezpečnostní prvek bohužel není natolik dokonalý, aby dokázal krádeži auta zcela zabránit. K tomu je potřeba doinstalovat buď mechanické anebo elektronické zabezpečení. V opačném případě není vůz dostatečně chráněný,” vysvětluje Richard Vámoš, specialista na zabezpečení automobilů, který se v této oblasti pohybuje již více než 20 let.

Proto byste měli svůj vůz zabezpečit systémem VAM, který ho dokonale ochrání před jakýmkoliv způsobem krádeže. Váš automobil tak bude imunní proti použitím rušiček GPS/GSM/GPRS signálu, použití čtečky kódů nebo dálkových ovládání, výměně spínací skříňky, výměně řídící jednotky motoru, výměně palubní desky nebo použití duplikátu klíče.

Společnost VAM system disponuje dlouhá léta vyvíjeným know-how, které zajistí, že s vaším autem neodjede nikdo jiný. „Samozřejmě, zabránit tomu, aby se zloděj dostal do vozu, je prakticky nemožné, už kvůli možnosti použití hrubé síly. VAM systém se však postará o to, aby zloděj vaše auto nenastartoval a tím pádem s ním ani neodjel. Dokazuje to fakt, že žádné z více než 6000 aut, do kterých jsme VAM systém nainstalovali, nebylo ukradené a to i přesto, že se o to zloději ve více než 500 případech pokusili,“ doplňuje Richard Vámoš.

Instalace VAM systému je možná ve všech typech aut a je tedy zcela jedno, zda chcete proti krádeži zabezpečit svoji Fabii, Lamborghini anebo BMW. V současné době provádějí montáž technici z týmu VAM systém v Bratislavě a Kalné nad Hronom, ale na požádání vám systém nainstalují i u vás doma.

O tom, jak zabezpečení vozů VAM systémem funguje a více informací o jeho výhodách, si můžete přečíst na: http://www.vamsystem.cz/ nebo nás kontaktujte na čísle 720 075 249.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly