Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dálnice D1 se uzavře kvůli filmu, objížďka povede přes Žďár

Aleš Jungmann
Diskuze (21)
Hodně nepříjemná komplikace čeká od nedělního večera řidiče na dálnici D1, její velká část totiž bude uzavřena.

Poznámka redakce: Pokud jste na tento článek narazili náhodou nebo jste přišli z vyhledávače, mějte prosím na paměti, že původně vyšel v rámci tematické přílohy Apríl 2012 na Auto.cz a některé informace v něm obsažené proto platí pouze 1. dubna.

Část dálnice D1 mezi Humpolcem a Velkou Bíteší bude od 1.4. na tři týdny uzavřena. Stát potřebuje peníze, a proto dopravní tepnu pronajme filmařům.

Radost z toho nemají tisíce řidičů, ale ani obyvatelé Humpolce, Havlíčkova Brodu, Žďáru nad Sázavou nebo Velké Bíteše, přes jejichž město se masy aut povalí. Tři týdny to budou muset vydržet, stát látá díry v rozpočtu. Škoda, že díry silniční zůstávají na svých místech...

Podle našich informací se na uzavřené dálnici bude natáčet další řada populárního vědecko-fantastického seriálu Kobra 11 s podtitulem „Das tschechische Fieber“. Uzavřenou dálnici využije taktéž armáda pro odzkoušení jízdních vlastností obrněnců Dingo v náročném terénu.

Na objízdné trase bude stanovena maximálně čtyřicetikilometrová rychlost, nad jejím dodržováním bude bdít úsekový radar od Bíteše až do Humpolce. Nerespektování trasy, tedy objíždění úseku jinudy, bude považováno za vlastizradu.

Aleš Jungmann
Diskuze (21)
Re: trapné
V plánu je speciální příloha, kam budou články zařazeny aby snad návštěvníky nemátly.
1. 4. 2012 21:35
Re: trapné
Mohu mít dotaz, jak je s aprílovými člínky nakládáno dál? dočkají se označení "apríl" , budou smazány, nebo zůstanou tak jak jsou ?

Re: trapné
Nebojte, od zítřka zase nabídneme novinky z domova i ze světa a čerstvý (neaprílový) test. Dnešek byl celý v lehčím duchu.
Avatar - ManInBlack
1. 4. 2012 19:10
Já vám nevím
Sice říkám, že sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo, barák hořel a máma utekla s komediantama, ale ten konec páni redaktoři na můj vkus dohnali ad absurdum.
Ale jinak chválím i všechny ostatní články. Aspoň na jeden den "vypnem" :-)
1. 4. 2012 16:34
Re: To by mě zajímalo...
redakce uveřejnila mnoho aprílových ptákovin najednou. smyslu pro humor ubývá když člověk čte už pátou ptákovinu v řadě ;-)