Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dnešní TV Svět motorů: Ford Bronco pod lupou, Kia EV9, Renault Espace i James Bond

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

V dnešním televizním Světě motorů Martin Vaculík a Michal Dokoupil otestují nový Ford Bronco, objevíte pokrokový elektromobil Kia EV9 a proměnu Renaultu Espace. Navštívíme také výstavu vozidel Jamese Bonda v Praze.

Dnes ve 20:30 na Nova Action. A na Voyo

Je středa, takže můžete počítat s novým dílem televizního Světa motorů. Již 34. díl odvysílá stanice Nova Action dnes, 20. prosince ve 20:30. Všechny díly najdete také na Voyo.

Drsný Ford Bronco

Když měl Martin Vaculík otestovat nové Bronco, nebyl vůbec nadšený. Myslel si totiž, že to je jen designovka s archaickou technikou. Tentokrát se však mýlil. Potom se přidá Michal Dokoupil a Bronco společně rozeberou, panely karoserie jsou totiž přesně k tomu určeny. Následovat bude pořádný průtah hlubokým sněhem, bez dveří a bez střechy! No, potom jsme se raději zeptali policie, jestli vlastně takto můžeme na silnici, protože v Americe to legální je.

Kia EV9 - nová vlajková loď

Tato nová vlajková loď posouvá celou automobilku Kia na vyšší úroveň. Technologiemi, designem, praktičností i cenovkou. Je nevídaně tichá a nejen proto, že je čistě elektrická. V interiéru najdete honosné materiály, které jsou vyrobené udržitelně, například ze starých rybářských sítí. Korejci svým pokrokem dělají Vláďovi Kaderovi radost, pár otravných věcí ale najde.

Renault Espace už je SUV

Druhá vlajková novinka od cenově dostupnější značky. Renault Espace E-Tech full hybrid má jen tříválec o objemu 1,2 litru, legenda mezi rodinnými vozy navíc prošla proměnou z MPV na SUV. Rovnou říkáme, že auto se díky pomoci elektromobilů vůbec neloudá a spotřeba je skvělá, vše ostatní detailně předvede Honza Mička.

Vozidla Jamese Bonda v Praze

Martin Karlík navštíví Bond in Motion. Ikonické vozy agenta 007 na velké výstavě v Praze. Předchozí zastávku měla v Bruselu, kde exponáty přilákaly přes 100.000 návštěvníků. Každý z vozů je originál s obrovskou hodnotnou. Uvidíte třeba i Aston Martin DB10, který vznikl speciálně pro film. Výstava trvá do 31. března 2024 a v prostorách je také bar ve stylu agenta 007.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)