Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Guido je zvláštní kříženec motorky a Lamborghini. A s osmiválcem z Corvette

Martin Tolar
Diskuze (0)

Víte jak by to dopadlo, kdybyste s Lambem nabourali zezadu do motorky? Tak něco takového si teď můžete koupit.

Tříkolky měly vždy blízko k autům, třeba už proto, že se k pohonu kdysi často používal motor z Brouka.  I tahle kreace má blízko k autům, ale nelíbí se nám ani trochu.

Přitom výchozí věci jsou legendární, jak motorka Boss Hoss amerického stylu, tak italský supersport Lamborghini. Výsledek je ale zvláštní kreace. Jediným plusem je asi to, o jak unikátní věc jde, na silnici těchto tříkolek moc nepotkáte. 

Tříkolka ale nevznikla někde ve slunné Kalifornii, jak bychom čekali. Na svědomí ji má německá dílna Boss Hoss Cycles Germany, ale prý jen postupovala podle instrukcí zákazníka. Ten si přál postavit tříkolku s přední částí slavné motorky Boss Hoss s motorem V8, ale také se zadní částí z Lamborghini Aventador. A nám je tak nějak líto obou dopravních prostředků.

Tříkolka se jmenuje Guido, ovšem vůbec není tak roztomilá jako postava z animáku Auta. Pohání ji vidlicový osmiválec o objemu 6,2 litru s výkonem 445 koní, který se běžně montuje do Corvette. 

Jenže na pohled se prostě výsledek nepovedl. Kdybychom byli v bulváru, asi by měla proti Guidu zakročit nějaká módní policie. Už výchozí stroje tvoří dost nesourodou dvojici pro spojení, takže výsledek nemůže ani vypadat konzistentně a připomíná spíš nepovedenou rekvizitu z posledních Transformers. Skvělý bude asi jen zvuk. Tak snad se výsledek líbí alespoň majiteli....

Video se připravuje ...

Martin Tolar
Diskuze (0)

Doporučujeme