Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Máme první trailer The Grand Tour! A známe i datum premiéry nové Clarksonovy show

David Bureš
Diskuze (13)
Nová show Clarksona, Hammonda a Maye se začne vysílat na podzim. Těšit se můžeme na charakteristický humor a hodně rychlá auta.

Jakmile Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May oznámili, že po odchodu z Top Gearu chystají novou automobilovou show, fanoušci se jí nemohli dočkat. Čekání to bylo dlouhé a tajemné, moderátoři totiž informace o pořadu vypouštěli jen postupně. Dlouho jsme třeba neznali název a ani datum premiéry.

Jméno show bylo oznámeno v květnu – „nástupce“ Top Gearu vysílaný prostřednictvím služby Amazon Prime – se jmenuje The Grand Tour, Clarkson a spol. ale stále neřekli, kdy začne jeho vysílání. Stále nejasně hovořili o podzimu 2016. Nyní však vyšlo najevo, že první epizody The Grand Tour se dočkáme v pátek 18. listopadu.

Datum premiéry vyplývá ze zveřejněné upoutávky a přímo z webových stránek služby Amazon Prime. Oficiální anotace pak hlásá: Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May jsou zpět s The Grand Tour, pořadem o dobrodružství, nadšení a přátelství ... pokud tedy budete akceptovat, že lidé, které nazýváte přáteli, jsou rovněž ti, kteří jsou občas velice nepříjemní. Občas to dokonce bude show o autech.

První série nového pořadu bude čítat 12 epizod, přičemž tvůrci stále neoznámili, zda budou vysílané po týdnu (formát známý z konvenční televize) nebo zda je bude možné stáhnout najednou (jak je zvykem u některých internetových seriálů). Každá z nich bude mít zhruba 60 minut, jelikož ale pořad není na internetu omezen vysílacím časem jako v televizi, můžeme očekávat různě dlouhé díly.

Přestože se kvůli licenčním právům nesmí v The Grand Tour objevovat nic, co by předchozí Top Gear jen trochu připomínalo, je jasné, že nová show z Top Gearu hodně převezme. Zachováno bude natáčení s diváky ve studiu, byť stálý plac nahradí stan, který se bude v každé epizodě přesouvat na jiné místo, hlavním prvkem pak samozřejmě bude testování aut. Ze snímků z natáčení vyplývá, že se mimo jiné můžeme těšit na srovnávací test Ferrari LaFerrari, McLarenu P1 a Porsche 918 Spyder nebo Alfy Romeo 4C Spider, Mazdy MX-5 a Zenosu E10.

David Bureš
Diskuze (13)
16. 9. 2016 19:08
Re: Paráda
pokud ti staci, ze byl nejsledovanejsi na svete a proto se ti libi, tvoje vec ...

ja se rad ridim vlastnim nazorem, a muj nazor je, ze diky predvidatelnymu scenari a stokrat opakovanym vtipum typu bouchnuti dvermi jednoho auta do druhyho, hadani se, ze kazdej z nich si vybral to nejlepsi auto, dohady u bodovani, "some say" atd. to ve finale byla pro me celkem nuda. o tom, jak me stvalo, ze tam neni jeden poradnej zaber na auto, jen hromada strihu, ani nemluvim.

ale chapu, nekomu staci, ze se to libi vetsine, nekomu nevadi opakovane vtipy, nekdo ma jinej smysl pro humor nez ja.
;-)
16. 9. 2016 18:27
Lide nemaji radi zmeny
Nerikam, ze TG s puvodni trojkou byly spatne. Dival jsem se na jeden za druhym ze zaznamu. U mnoha jsem se zasmal, nektere jsem pretacel a nektere byly i nudne. I tak jsem se na kazdy tesil. Clovek si zvykl na sestavu jako na sve zname. Kdyz pominu, ze to bylo na jedno brdo, tak bylo proste videt, ze se v poslednich dilech ztratil JC motivaci. Pripadalo mi to jako by si sam uvedomoval, ze pri snaze o neco noveho, je to stale stejne. Novy TG nebyl spatny a kdyby jej nadabovali, tak by jste zapomeli, ze Evans pisti. Kdyby byl novy TG sebelepsi, stejne by nebyl usetren pomluv. Lidi si na neco zvykli a tezko prijimaji nove veci. To je obecna vlastnost. Premyslel jsem jak nestranne posoudit co bylo lepsi. Snad jen kdyby nekdo videl poprve v zivote novou serii a pak treba tu posledni s JC. Osobne se ze zvedavosti budu divat na TG i na TGT. Rad uvidim noba mista i auta a vtipy, co me nebude bavit proste pretocim. Treba kecy s nejakou hvezdou, kterou neznam a ktera me nezajima.
Avatar - CHerokee
16. 9. 2016 17:48
Re: Vypadá to
Taky myslím. Snad to bude brzy poté na netu ke stažení s titulkama. :-)
Avatar - CHerokee
16. 9. 2016 17:46
Re: Paráda
Pravý top gear s Clarksonem byl nejsledovanějším motoristickým pořadem na světě. Nemluvě o časopisu atp. Takže já budu moc rád, pokud bude zpátky. A komu se to nelíbí, ať se klidně dívá na Autosalon, kde i jeho Dacia dostane 92 % :-) .
Avatar - nalimer
16. 9. 2016 17:16
Re: Těším se na Hammonda a Maye
A kde to budes pozerat? Relaciu