Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Máte zajímavé video s motoristickou tématikou? Pošlete nám ho

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Kromě článků chceme na těchto stránkách nově ukazovat i zajímavá motoristická videa od vás, čtenářů. Máte nějaká, která jste sami natočili, nebo vám někdo jiný nějaká poslal? Neostýchejte se a pošlete nám je, my je pak ukážeme všem!

Díky rozšíření nahrávacích zařízení v rámci mobilních telefonů, kamer do auta, kvalitních věcí typu GoPro a dalších nyní může pořídit zajímavý videozáznam téměř každý, stačí jenom být ve správný okamžik na správném místě. Rozhodli jsme se dát šanci úlovkům, které dosud zahálely ve vašich počítačích doma, aby se objevily veřejně na stránkách Auto.cz a mohli je tak vidět všichni.

Pokud tedy máte nějaké zajímavé, vtipné, zábavné, poučné atd. motoristické video, o kterém si myslíte, že by mohlo ostatní pobavit a zaujmout, pošlete nám ho a my ho zveřejníme na našem webu. A je přitom jedno, jestli se jedná o veselé situace na silnici, (ne)podařené průjezdy zatáčkou, jízdu v terénu, krizové situace (ideálně s dobrým koncem), nehody (taktéž s dobrým koncem) atp.

Jednotlivé nahrávky posílejte mailem na: redakce@auto.cz, a to přes některou z úschoven (kupříkladu wetransfer.com a další, ne však uloz.to!). Každé poslané video v délce maximálně kolem 2 minut nesmí mít více než 450 MB, jinak ho nepřijmeme.

My všechna došlá videa projdeme a poté je zveřejníme na našich stránkách. Bohužel nemůžeme použít videa již nahraná kupříkladu na youtube, proto nám posílejte původní soubory, viz výše. Do budoucna chceme na Auto.cz vybudovat mimo jiné silnou video komunitu a tohle je první krok.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Avatar - KubikCv
6. 4. 2015 21:50
Re: Přívlastek
jde to jen přes úschovnu? Mám celkem dost videí na youtube
Avatar - Honza Mička
5. 4. 2015 14:21
Re: Přívlastek
Dobrý den,

zní to zajímavě, budeme rádi, když nám video pošlete :-) . Nezapoměňte do zprávy pro příjemce (při odesílání přes úschovnu) napsat Vaše jméno, případně nick, pod kterým na ACZ vystupujete.

Děkujeme! ;-)
Avatar - Aoyagi
5. 4. 2015 14:07
Přívlastek
Můžu vám poslat leda tak kompilaci českých řidičů-prasat z mojí "palubní" kamery, ale předpokládám, že to by místní čtenáři ohodnotili jako "naprosto normální a proč tak taky ty vole nejezdíš".