MS v hokeji 2012 online: Výsledky, program, tabulky, rozpis i tipovačka

Prezentace klienta
Diskuze (45)
Všechny důležité informace o MS v hokeji 2012 na jednom místě. Sledujte náš speciál věnovaný mistrovství světa v hokeji 2012 ve Švédsku a Finsku.

Přinášíme vám aktuální online výsledky všech zápasů hokejového šampionátu, kompletní program, tabulky i rozpisy utkání na každý hrací den. Vyzkoušejte i naši online tipovací soutěž o hodnotné ceny!

MS v hokeji 2012 - po 82 letech ve dvou zemích

Už to začalo! V pořadí 76. ročník hokejového šampionátu je v plném proudu a s ním i náš hokejový speciál, který vás bude provázet aktuálním děním ve Stockholmu a Helsinkách. Můžete se těšit na pravidelné online hokejové přenosy, výsledky, tabulky i rozpisy zápasů a soupisky všech týmů. Letošní mistrovství světa v ledním hokeji se po dlouhých 82 letech bude konat ve dvou zemích - Švédsku a Finsku, což by mělo zajistit, kromě propagace samotného podniku, i vyšší diváckou účast, už jen díky tomu, že "doma" budou hned dva týmy.

MS v hokeji 2012 nabízí inovativní herní plán. Namísto obvyklých čtyř základních skupin uvidíme pouze dvě, v nich se utká každý s každým. První čtyři týmy ze základních skupin A a B postoupí rovnou do vyřazovacích bojů, zbytek se s turnajem rozloučí, přičemž poslední tým z dané skupiny rovnou sestoupí. Žádná osmifinálová skupina či zápasy o udržení. Zajímavostí bude i složení čtvrtfinálových dvojic, kdy na sebe nejprve ve čtvrtfinále narazí týmy z téže základní skupiny, až od semifinále se bude hrát tzv. "křížem".

MS v hokeji 2012 online

Každý hrací den můžete sledovat aktuální průběh zápasů s naším komentářem doprovázený o názory všech účastníků online přenosu. Vtáhmeme vás do hry, poskytneme vám ty nejčerstvější informace ze švédské i finské metropole, kde se letošní mistrovství světa v hokeji 2012 koná. Prohlížet si můžete i soupisky všech zúčastněných týmů a novinky z každého tábora, rozbory po utkání, názory trenérů a odborníků.

Kompletní statistiky a články k MS v hokeji 2012 online na jednom místě včetně nově vzniklého videoblogu, v němž se věnujeme vtipnému rozboru letošního mistrovství.

Online hokejové výsledky - tipovačka

Zkuste si tipnout výsledky hokejových zápasů a vyhrajte stolní hru Stiga hokej nebo profi hokejku Sher-Wood. Více informací a návod jak se přihlásit najdete v našem hokejovém speciálu nebo se můžete rovnou přihlásit ZDE

Soupiska české hokejové reprezentace MS 2012

Česká hokejová reprezentace se letos může pochlubit velmi solidním útokem, ve kterém nechybí hvězdný špílmachr Tomáš Plekanec, skvělí technici Aleš Hemský s Michaelem Frolíkem, nebo opora Bostonu Bruins David Krejčí či nejlepší český střelec letošní sezóny NHL Milan Michálek, jehož Ottawa Senators se neprobila do druhého kola play off NHL. Stále jsou ještě otevřená 2 zadní vrátka pro možné posily z nejslavnější hokejové ligy světa.

Soupiska ČR na mistrovství světa v hokeji 2012 pro zápas s Norskem vypadala takto:

Brankář: Jakub Kovář

Obránci: Nakládal, Mojžíš, Němec, Krajíček, Blaťák, Čáslava

Útočné formace: Frolík, Plekanec, Tenkrát - Průcha, Krejčí, M. Michálek - Hemský, P. Nedvěd, Vondrka - Petružálek, Novotný, Kašpar

Překvapí česká hokejová reprezentace naše fanoušky stejně jako na MS v hokeji 2010, kde jsme vybojovali senzační zlato? Nebo zopakuje bronzový úspěch z loňského šampionátu na Slovensku? Sledujte náš online hokejový speciál a buďte stále v obraze.

Prezentace klienta
Diskuze (45)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
Avatar - Parda71 (BMWfans)
14. 5. 2012 13:45
Re: ej ale tym bielorusom nakladame
Jak vidím, tak tě nemá cenu vůbec komentovat 8-s :no:
Avatar - white label
13. 5. 2012 22:30
Re: ej ale tym bielorusom nakladame
Jasně naproti se mu jít musí, viz např. dnešní vynikající výkon vašeho hokejového objevu, samozřejmě myslím vašeho brankáře.
Jinak mě dneska náš herní projev s Rusáky docela příjemně (na rozdíl od konečného výsledku) překvapil. V kontextu toho, jak jsem hráli třeba proti Norsku, ale i toho, jak hráli oni protři Švédsku to herně nebylo z naší strany špatné...
Avatar - jazva
13. 5. 2012 22:19
Re: ej ale tym bielorusom nakladame
:yes: S tým plne súhlasím. A už len dodám, že treba tomu šťastiu ísť naproti...
Avatar - white label
13. 5. 2012 22:14
Re: ej ale tym bielorusom nakladame
Jistě, váš zápas s Finskem je minulost..., ale i na tom je vidět, že štěstí je vrtkavé, jednou ho má soupeř, jednou ty, ale nikdy ho nemá stále jen jeden tentýž tým...
Avatar - jazva
13. 5. 2012 22:05
Re: ej ale tym bielorusom nakladame
Lenže za zásluhy sa nevyhráva. To isté, len naopak sme mali my v zápase s Fínskom. A koho teraz zaujíma? ;-)