Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nelíbí se vám nesymetrická záď Discovery? Nechte si ji za pár tisíc korun srovnat!

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
Ušklíblá záď Land Roveru Discovery vyvolala při představení modelu kontroverzní reakce. Pro nespokojené zákazníky je tu nyní způsob, jak ji nechat snadno „opravit“.

Land Rover Discovery má bohatý seznam příplatkových prvků. Vůz můžete osadit třeba 22“ koly z lehkých slitin, panoramatickou střechou, tažným zařízením či chlazenou schránkou ve středové konzole.

Nyní se však objevil jeden, pravděpodobně nejzajímavější příplatek. V oficiálním ceníku Land Roveru byste jej však hledali marně. Nabízí ho německá tunerská společnost Startech a jde o symetrické narovnání zádě, která je v originále hodně kontroverzní.

S úpravou v podobě jakéhosi plata navíc už zadní partie Disca není tak originální, avšak troufáme si říci, že s poznávací značkou přesně uprostřed vypadá o kousíček lépe.

Pokud doma tento Land Rover máte a taktéž nejste spokojeni se vzhledem zádi, v nabídce společnosti Startech najdete tento prvek pod kódovým označením LR5-410-00. A cena? Slušných 809 euro, v přepočtu tedy 20.600 Kč.

Výrobci dodávají, že inovace je vhodná i pro vozy s parkovací kamerou vzadu, prvním zákazníkům začne „Discovery of symmetry“ montovat v lednu příštího roku.

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
2. 12. 2017 23:42
Re: Adblock Plus
Aj to je prd platné, obsah ACZ aj tak tvorí max 1/3 plochy zobrazenej na monitore. 2/3 sú prázdne plochy alebo reklama.
1/3 obsahu (tiež často nie bohvieakého) a 2/3 balast (niekedy ho je viac, lebo prekrýva aj ten obsah), to je fakt príšerná bilancia.
Avatar - wladyk
2. 12. 2017 22:40
Adblock Plus
Používám Adblock Plus a reklama ani jedna. >:-[]
2. 12. 2017 22:29
Re: Reklamy
Na acz chodím jen z android apky, tam nějaké autoplay (zatím?) není...
2. 12. 2017 21:14
Re: Reklamy
Presne tak. Kopulovat* cele auto.cz! :no:

*
Kopulácia môže byť:
1. všeobecne: zjednotenie, spojenie
2. v zoológii:
2.1 pohlavné spojenie živočíchov, pozri kopulácia (párenie)
2.2 súlož
2.3 splynutie 2 vegetatívnych alebo pohlavných buniek, pozri kopulácia (splynutie buniek)
atd

2.2 je spravne!
aka j_3_ba_ť
Avatar - maxi!
2. 12. 2017 21:00
Disko
nemam s tym problem, mne sa Disco celkom pozdava, ale v podstate nikdy som nechcel kupovat RR az kym som sa nezblaznil do modelu Velar. :-!