Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Superb pro prezidenta Petra Pavla může vypadat přesně takto!

Lukáš Volšický
Diskuze (52)

Představujeme vám naší vizi nové prezidentské limuzíny pro Petra Pavla. Vychází z nejnovější Škody Superb čtvrté generace a má pod kapotou novou nejsilnější benzinovou motorizaci.

Když se koncem letošního ledna stal novým českým prezidentem armádní generál ve výslužbě Petr Pavel, Česko ihned začalo spekulovat, jakou reprezentační limuzínou bude jezdit. Dnešní hlava státu je zarytým milovníkem značky BMW, ale už od vítězství ve volbách se pochopitelně objevovaly názory, že český prezident musí reprezentovat svou zemi a jezdit vládním speciálem domácího automobilismu.

Už od začátku jsme očekávali, že nový prezident Petr Pavel bude jezdit Škodou Superb a nepochybně se ve vládní garáži objeví i nová čtvrtá generace. Ta se v minulém týdnu konečně oficiálně představila světu a my už víme, jak by nová prezidentská limuzína mohla vypadat. Náš dvorní návrhář Honza Lušovský pro vás připravil naše vlastní rendery nového Superbu, jaký by už brzy mohl vozit českého prezidenta za pracovními i soukromými povinnostmi.

Naše prezidentská Škoda Superb čtvrté generace pochopitelně vychází ze základní limuzíny, nese charakteristickou elegantní černou barvu a má slavnostní prezidentskou standardu na předním blatníku. A pokud bychom našemu prezidentovi mohli doporučit motorizaci, rozhodně bychom sáhli po novém vrcholu – vlajkové benzinové jednotce 2.0 TSI o 195 kW (265 koní) se sedmistupňovým DSG a pohonem všech kol.

Video se připravuje ...

Umíte si představit, že by aktuální český prezident Petr Pavel jezdil novou Škodou Superb? A pokud ne, napište nám do komentářů vaše tipy na ideální českou prezidentskou limuzínu.

Lukáš Volšický
Diskuze (52)

Doporučujeme

14. 11. 2023 17:57
Ptr078
Nooo, taky názor. Máš dvě možnosti, buď ty léky okamžitě přestaň brát, nebo je naopak začni okamžitě brát. Něco z toho by ti mělo pomoc .
14. 11. 2023 17:55
Ptr078
Nooo, taky názor. Máš dvě možnosti, buď ty léky okamžitě přestaň brát, nebo je naopak začni okamžitě brát. Něco z toho by ti mělo pomoc .
Avatar - rohYpnol
10. 11. 2023 19:15
A taky
Může vypadat ale diametrálně jinak. Že?
Avatar - Stejsn
8. 11. 2023 18:41
Re: Prezitok
To mi připomnělo "karťáky" v seriálu Kosmo :) :yes:
8. 11. 2023 18:38
Re: Neměl by prezident
Každopádně je zástupcem této skupiny a že je kariérista a pokrytec není rozhodně kladná vlastnost.