Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Top Gear startuje tuto neděli. Na co se můžeme těšit v první epizodě?

David Bureš
Diskuze (6)
První epizoda nové série slavného Top Gearu bude hlavně o vidlicových osmiválcích. Proti sobě se tak postaví trio rozličných osmiválcových aut.

Automobilové pořady The Grand Tour a Top Gear jsou sice mezi jejich fanoušky považovány za konkurenty, z hlediska vysílání ale žijí v jakési symbióze. Jestliže tak druhá série The Grand Touru minulý týden skončila, tento týden na ní volně naváže nová série Top Gearu. Čeho se v její první epizodě dočkáme?

Potěší hlavně fanoušky osmiválcových motorů, protože právě V8 budou hlavním tématem první epizody již 25. série Top Gearu. Trio moderátorů, Chris Harris, Matt LeBlanc a Rory Reid tak vyrazí do Ameriky, „Mekky“ vé-osmiček, kde proti sobě postaví tři vozy poháněné takovým motorem – Jaguar F-Type SVR, McLaren 570 GT a Ford Mustang GT350 R vyladěného Johnem Hennesseyem.

Trojice moderátorů se vydá na „poutnickou“ cestu po státě Utah, kde na ně čeká jízda na závodním oválu i návštěva solných plání Bonneville. A aby toho nebylo málo, na cestě budou utíkat před „důstojníkem“ Kenem Blockem.

Součástí odvysílaného materiálu pak samozřejmě bude i rubrika „Hvězda v rozumně rychlém vozu.“ Na čas za volantem Toyoty GT86 tentokrát pojede velšský herec komik Rob Brydon, který se vedle vlastních zábavních show objevil třeba ve filmech Sbal prachy a vypadni či Soumrak mrtvých.

Jestli vás chystané materiály zaujaly, vězte, že první epizoda 25. série Top Gearu bude vysílána tuto neděli 25. února v 21:00 středoevropského času na kanále BBC Two. Další díly budou následovat v následujících týdnech, moderátoři pro nás chystají mimo jiné testy Alfy Romeo Stelvio nebo Hondy Civic Type R. A také by neměla chybět jízda s Alpinou A110 po trati Rallye Monte Carlo, během níž francouzský sporťák bohužel shořel.

David Bureš
Diskuze (6)
Avatar - flyboyeda
25. 2. 2018 08:11
Re: Nový Top Gear se jmenuje Grand Tour , je na Amazonu a je
dej si facku
24. 2. 2018 18:15
Re: Nový Top Gear se jmenuje Grand Tour , je na Amazonu a je
Já osobně se nevydržim dívat na nic z těchhle "pořadů". Prostě nemam rád lidi, co se zbytečně kravěj a vymýšlej kraviny. Mně vyhovuje styl našich autosalonů, automotorevue apod. Prostě souhrn informací, testů... a né banda bláznů co se kraví a dělá machroviny.
Avatar - flyboyeda
24. 2. 2018 06:55
Re: Nový Top Gear se jmenuje Grand Tour , je na Amazonu a je
na Top Gear se nedá dívat, jsou tam sice fantastický auta , místa, Chris Harris, ale nemá to tu jiskru, je to slabé
24. 2. 2018 06:23
Re: Nový Top Gear se jmenuje Grand Tour , je na Amazonu a je
Pořady dělají lidi, ne název.
Avatar - Đawson
23. 2. 2018 22:43
Re: Nový Top Gear se jmenuje Grand Tour , je na Amazonu a je
No vidis a treba lonska serie top gearu byla vyborna a letosni serie gt byla podprumerna ;-)