Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

On-line kamera informuje o dopravní situaci v Praze

Ondřej Láník
Diskuze (4)
Společnost Transgasnet nedávno zprovoznila na magistrále online kameru, s jejíž pomocí tak můžete dnem i nocí sledovat aktuální hustotu provozu na této důležité tepně.

I když hustota automobilové dopravy v centru Prahy nedosahuje zdaleka krizových stupňů z loňského popovodňového podzimu, je úsek od Nuselského mostu do centra Prahy u Národního muzea v ranních a odpoledních špičkách stále nejexponovanější trasou, kterou musí projet nejen mnohý obyvatel Prahy na cestě do práce, ale i řidiči přijíždějící od Brna, jejichž cílem je třeba některé město v západních, či severních Čechách. Řidič znalý situace ví, že zastavíte-li se v koloně na příjezdu do centra už před Nuselským mostem, jste zřejmě v té největší dopravní špičce, tedy slovy klasika „v nesprávný čas na nesprávném místě“.

Společnost Transgasnet nedávno zprovoznila na magistrále online kameru, s jejíž pomocí tak můžete dnem i nocí sledovat aktuální hustotu provozu na této důležité tepně a pokud bydlíte v Praze či okolí může vám ranní klik na stránky http://www.transgasnet.cz/nuselak/ ušetřit cenné minuty na cestě dopráce.

Ondřej Láník
Diskuze (4)