Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pimp My Ride po německu (video)

Libor Zezulka
Diskuze (109)
Je poslední den v roce, je Silvestr. A protože na Silvestra má být veselo, pustíme si pár veselých videí. Třeba Pimp My Ride po německu.

Kdo má doma MTV, zcela jistě alespoň jednou (ale spíše asi tak stokrát) zahlédl na obrazovce pořad, v němž tým mechaniků proměňuje staré plechovky diváků MTV v pestrobarevné naleštěné stroje postavené na obrovských chromovaných kolech a nacpané nejmodernější audio technikou. Pořadem Pimp My Ride se inspirovali reklamní mágové při tvorbě kampaně na nový Volkswagen Golf GTI a toto z toho vzešlo. Takový Pimp My Ride na německý způsob.

GTI Pimp My Ride I

GTI Pimp My Ride II

GTI Pimp My Ride III

Libor Zezulka
Diskuze (109)
Avatar - MeSiL
4. 1. 2007 22:30
Re: Tuning
OMG nikdo tady nědělá chytrého, že si "něco" přečet, ale když už jsme u toho, tak kdyby sis přečetl TM(nebo rovnou naštívit nějaká ten sraz), tak uvidíš, že auta z "Tuning Cupu" jsou opravdový lahůdky do detailů dodělaný. Ano, většina předělávek jsou paskvily tipu "čím víc laminátu na autě, tím líp", ale nemůžeme kvůli takovým hnusům slučovat tuning a tuzing!!! Nedělám chytrého, ale zkus se nad tím zamyslet! ;-)
Avatar - Charger
2. 1. 2007 16:01
Re: Tak to je gól
já nemůžu za to že neumíš poznat ten rozdíl...
Avatar - Charger
2. 1. 2007 10:08
Re: Tak to je gól
Golf je oproti Focusu hrozná sračka a podvozkově je úplně někde v *...
Avatar - Charger
1. 1. 2007 19:34
Re: dnes GTI buduje
a proč by takové auto dělal? dyt není blázen? 8-s
Avatar - Charger
1. 1. 2007 19:32
Re: Tuning
tak možná obdiv patnáctiletých holčiček..a úžasná práce to teda není zničit aspon některé dobré vlastnosti auta různýma blboastma od větnamců