Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Prezident Miloš Zeman navštívil Tatru

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (64)
V rámci návštěvy Moravskoslezského kraje zavítal ve středu 12. listopadu prezident Miloš Zeman do společnosti Tatra Trucks.

Prezident Miloš Zeman navštívil kopřivnickou automobilku v říjnu loňského roku a letos se do Tatry vrátil, aby se mohl osobně seznámit s pokroky provedenými v rámci probíhající restrukturalizace tradičního výrobce nákladních vozidel.

„Jsem velice potěšen z viditelných změn, které se v Tatře od mé minulé návštěvy udály,“ uvedl při prohlídce společnosti prezident Miloš Zeman.

„Jsme rádi, že jsme měli možnost panu prezidentovi osobně ukázat a vysvětlit, jaké jsou naše cíle a konkrétní kroky, které podnikáme pro jejich realizaci,“ doplnil generální ředitel společnosti Tatra Trucks Petr Karásek.

Během ročního působení nového managementu v čele s generálním ředitelem Petrem Karáskem se podařilo vyrobit nejvíce automobilů za posledních pět let. Dále kopřivnická automobilka uvedla na trh vozidla s motory, splňujícími emisní normu Euro 6.

Pro letošní rok se počítá s prodejem okolo 840 vozů, což má představovat překročení plánu zhruba o 12 %.

Během prezidentovy návštěvy došlo i na slavnostní podpis Memoranda o porozumění a dlouhodobé spolupráci mezi Moravskoslezským krajem a společností Tatra Trucks.

Obě strany se v tomto dokumentu zavázaly k ochraně životního prostředí, podpoře zaměstnanosti v kraji, plnění cílů společenské odpovědnosti, spolupráci s odbornými středními a vysokými školami a rozvoji spolupráce v oblasti ekonomické diplomacie.

Za Moravskoslezský kraj memorandum podepsal hejtman Miroslav Novák, za Tatra Trucks předseda představenstva a obchodní ředitel Petr Rusek.

Kopřivnice byla poslední zastávkou třídenní cesty Miloše Zemana po Moravskoslezském kraji, během níž prezidenta po celou dobu doprovázel hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (64)
Avatar - Hammunasakra
18. 11. 2014 10:39
Re: ucta
Po Zemanovi házeli všichni. Zkusil sem vyvajíčkovat Ovčáčka ale ten bezpáteřní hajzlík se přikrčil za Gauckem [odkaz] ;-)
Kterej seš [odkaz] ty? Už připravuješ vítací bilbordy? [odkaz] >:-[]
Avatar - Hammunasakra
17. 11. 2014 21:22
Re: ucta
Ironii miluju [odkaz] >:-[]
Avatar - Hammunasakra
17. 11. 2014 13:29
Re: ucta
Neni problém když máš jinej názor, na to cos předved v minulym příspěvku sem ale alergickej
Avatar - Hammunasakra
17. 11. 2014 00:12
Re: ucta
Necpi mi do pusy kecy vo bojovnicích za demokracii a už vůbec ne totální blábol jako "tebou adorvaný". Tos hodně přehnal! A eště víc upad. Takhle ubohý prolhaný argumenty si eště nikdy nepoužil :no:

Dobrej skutek možná Fischerová snad Roithová, lidi jako Zeman je v rejstříku nemaj. A nikam neděkuj, jen máme stejnej názor na nejvulgárnější projev hlavy státu v dějinách
Avatar - Hammunasakra
17. 11. 2014 00:06
Re: ovar
Jj já vim že jo. I tak máš ale hodně nízký kritéria :-)
Samozřejmě ten Sobotka je eště děsivější >:-[]