Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rozhovor s MMA zápasnicí Lucií Pudilovou: V autoškole na mě instruktor řval!

Tomáš Hadač
Diskuze (0)

Osmadvacetiletá Lucie Pudilová je jednoznačně nejlepší českou MMA zápasnicí. Rodačka z Příbrami se aktuálně připravuje a žije v Dublinu, kde také řídí. Jaká je irská metropole z motoristického pohledu? Vypravili jsme se za ní pro odpovědi!

Na první pohled nevýrazná tuctová hala. Uvnitř je to ale jiná káva! Zvlášť díky tomu, kdo tady působil a působí. Právě vstupujeme do Straight Blast Gymu (SBG) – tělocvičny v irském Dublinu, v níž se připravoval slovutný MMA zápasník a jedna z největších sportovních celebrit planety Conor McGregor. Aktuálně se v SBG chystá na svůj návrat do UFC, nejprestižnější MMA organizace světa, česká zápasnice Lucie Pudilová, jež si mezi tvrdými tréninky našla čas na rozhovor pro Svět motorů. „Buďte se mnou, prosím, trpěliví. Před pár dny jsem si dala hlavou o pletivo a pořád mám otřes mozku,“ žádá osmadvacetiletá bojovnice.

Jak se vám v Irsku řídí?

Složitě. Určitě čekáte, že si budu stěžovat na řízení vlevo – a taky že jo! Sice jsem tady rok, ale na silnicích takovou praxi zatím nemám. A to i proto, že bydlím v tělocvičně. Což má několik výhod: nikdy nezaspím trénink, nemusím se starat, kde u vchodu zaparkuju, nebo si netahám zpocené věci do auta.

Překvapil vás něčím Dublin z motoristického pohledu?

Jak šíleně kratičkou dobu je tady zelená. Tady je všechno zelené, spousta lidí chodí v zeleném, ale na semaforech zelená svítí tak krátce. I coby chodec vnímám, že i když si popoběhnu, stejně značnou část zebry absolvuju již při červené.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Tomáš Hadač
Diskuze (0)

Doporučujeme