Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Auto chce dodávat vozy na Pražský hrad i pro Miloše Zemana

Tomáš Kovařík
Diskuze (73)
Mladoboleslavská automobilka by uvítala další spolupráci s hradní kanceláří i po zvolení Miloše Zemana prezidentem.

To, co za Václava Klause příliš nefungovalo, by se v případě Miloše Zemana mohlo podařit. Zatímco Klaus jezdil v luxusním Audi, přestože měl možnost používat Škodu Superb, nový prezident je „lidovější“ a nijak se netají tím, že i čeští politici by měli jezdili v českých vozech nebo alespoň v automobilech vyrobených v Česku.

Vozový park Pražského hradu v současnosti disponuje několika exempláři Superb. Jedním z nich například přijel dosavadní prezident Václav Klaus na loňské oslavy 20 let od zahájení spolupráce Škody a Volkswagenu v Mladé Boleslavi. Zeman jako premiér používal Tatru 700, která skončila ve sbírce Národního technického muzea. Členové jeho tehdejšího kabinetu používali prodloužené verze Octavií, protože tehdy ještě nebyl Superb v nabídce značky.

Tomáš Kovařík
Diskuze (73)
Avatar - nalimer
5. 2. 2013 09:47
Re: Citigo
Citigo bude mať prezident, Rapid bude pre zahraničné návštevy (ak nejaké okrem svk prezidenta prídu).
4. 2. 2013 15:29
Re: v prvom rade...
Jojo a ruskej prezident jezdí Ladou... A španělský král v seatu...
Myslím, že zemanova úroveň se nám ještě mnohokrát představí (malé z jsem napsal schválně). Tedy pokud by Superb byl jeho poslení výplod sečtělosti, bylo by to super(b). Bože, zlatej Klaus...
3. 2. 2013 11:21
Doufám...
žo tomu tak bude.Prezident by měl jezdit Superbem,ministři v Octaviích a ta zbylá chátra by měla jezdit veřejnou dopravou,když už na to dostavají takový prachy.
2. 2. 2013 10:00
A8
Hlavne nevidim jediny duvod, proc by nemohl jezdit v autech po Klausovi, tj. A8 a superby.
2. 2. 2013 00:42
Pro Zemana bezbariérové...
NO nevím nevím, zda nedostane spíš bezbariérové Viano s plošinou. Snad polovina národa měla legraci z knížete, jaký je to starý senil a žblepta, ale Zemana po volbách pořád někdo podpírá, stačil schod a kdyby ho nezastavilo křeslo, hodil by hubu jak alkáč před hospou, z auta ho musí tahat, upozorňují ho na každou překážku a nesrozumitelně blábolí taky (snad je jen trvale v lihu a není to stařecká demence). Holt ukázala se inteligence našeho národa - do druhého kola se dostala opravdu výběrová skupina...