Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Handy pomáhá osobám se sníženou pohyblivostí

Vitek

Sociální angažovanost patří k důležitým pilířům firemní strategie značky Škoda. Vedle sponzoringu kulturních, sportovních i společenských akcí se intenzivně věnuje také řadě charitativních a sociálních projektů.

Jedním z nich je program Škoda Handy zaměřený na podporu mobility osob se zdravotním postižením. Tým zkušených poradců využívá své dlouholeté pracovní i osobní zkušenosti k pomoci hendikepovaným klientům při vyřizování koupě vozu a finanční podpory, v případě potřeby se účastní s klienty i jednání na příslušných úřadech. Ambasadorem projektu Škoda Handy, který je součástí širší strategie aktivit společenské odpovědnosti, se stal paralympijský vítěz a mistr světa v silniční cyklistice Jiří Ježek.

„Škoda Auto vnímá společenskou odpovědnost jako nedělitelnou součást firemní kultury,“ říká Luboš Vlček, šéf prodejní organizace Škoda Auto Česká republika. „Škoda Handy je projektem, který vychází z konkrétních potřeb našich hendikepovaných spoluobčanů. Věříme, že dlouholeté zkušenosti našich prodejních partnerů pomohou zájemcům s hendikepem překonávat problémy plynoucí ze snížené mobility a usnadní jim pořízení nového nebo zánovního vozu,“ doplňuje Luboš Vlček.

Vitek