Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Mercedes-Benz Viano s tváří třídy S

Ondřej Láník
Diskuze (4)
I dodávky musí držet krok se vzhledem méně praktických modelů modelové řady. Viano by už brzy mělo dostat modernější příď.

Ne každý projekt, který se objeví na stole inženýrů velkých automobilek, představuje revoluční postupy s nečekanými výsledky. Jedním z takových je inovace dříče v portfoliu značky Mercedes-Benz, kterou model Viano absolvuje letos.

Z aktuálních snímků je zřejmé, že dojde hlavně na masku, přední světlomety a nárazník. Nové fotografie ukazují světlomety velmi podobné tvarem těm na třídě S nebo M. Dojít by mohlo dokonce i na světelné diody pro denní svícení, které jsou stále volbou hlavně v dražších osobních vozech.

Měnit se budou i koncová světla nebo vnější zpětná zrcátka, jejichž kryty budou hranatější, tak jak to velí aktuální mercedesovská móda.

Pravděpodobná je také změna v motorářské technice, i když o výlučnost vznětového šestiválce pod kapotou zřejmě třícípá hvězda nepříjde. Takřka jisté je další snižování spotřeby paliva a zavedení motorů připravených na nejnovější emisní standardy.

V přípravě jsou opět verze s pohonem jedné i obou náprav, ve druhém případě patří k výbavě také větší světlá výška.

Ondřej Láník
Diskuze (4)
Avatar - FRPE
25. 4. 2010 03:03
Re: In Viano Veritas
Nápodobně :yes: >:D
26. 3. 2010 06:34
Re: In Viano Veritas
>:D
Avatar - Pekelná Micinka
25. 3. 2010 11:40
In Viano Veritas
Tak to se navtech pos.re, dá tam tmavý skla a bude vozit hovězí! >:-[] >:-[]
Avatar - Pekelná Micinka
25. 3. 2010 11:38
:::