Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Takové byly plzeňské Jízdy Světa motorů. Prohlédněte si fotky z místa

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Tuto sobotu se v Plzni konala třetí zastávka akce Jízdy Světa motorů, při níž si návštěvníci mohli vyzkoušet automobilové novinky vybraných značek. Koukněte, jak tato akce probíhala.

Uplynulé víkendy se v Praze, Brně a Plzni konala unikátní akce Jízdy Světa motorů, při níž si návštěvníci mohli vyzkoušet nové modely vybraných automobilek. Tuto sobotu 26. září byla na pořadu poslední zastávka, v západočeské metropoli. Podívejte se v rozsáhlé fotogalerii, jak tato akce v Plzni probíhala.

Plzeňská zastávka Jízd Světa motorů se konala na parkovišti před Obchodním centrem Olympia Plzeň, kde bylo k vidění více než třicet automobilů osmi značek, z nichž mnohé bylo možné si nejen prohlédnout, ale na testovacích trasách po okolí také vyzkoušet během jízdy. Počasí nám sice zrovna nepřálo, i tak se ale návštěvníci nenechali odradit a zkoušeli své vysněné vozy.

Účastnická auta přitom byla opravdu různorodá. Některé značky vsadily na trend dnešní doby, elektromobil. Takový vůz byl na stánku Volkswagenu (ID.3), Hyundaie (Kona Electric) i Renaultu (Zoe). Právě korejská automobilka přivezla i vodíkové Nexo s palivovými články.

Stejně tak jsou dnes pro výrobce důležité plug-in hybridy. Ani takové modely v Plzni nechyběly, ať už Ford Kuga PHEV nebo Mitsubishi Outlander PHEV. A kdybyste raději nějakou jinou alternativu, k dispozici byla třeba Dacia Duster na LPG.

Užili si ale i milovníci konvenčních automobilů. K dispozici na místě byla třeba Dacia Sandero, Renault Clio nebo Mitsubishi Space Star. A lákadlem byly i horké novinky jako nový Volkswagen Caddy a modernizovaný Volkswagen Tiguan.

Na své si přišel zkrátka každý. A komu by to nestačilo, u stánku Světa motorů bylo navíc možné objednat roční předplatné se speciálním dárkem.

Jízdy Světa motorů - Plzeň: Seznam prezentovaných aut
Ford  Puma ST Line, Kuga PHEV, Tourneo Custom, Focus
Hyundai  Nexo, i30, Ioniq HEV, Kona EV
Kia  ProCeed, e-Soul, Sportage MHEV, XCeed MHEV
Mitsubishi  Space Star, ASX, Outlander PHEV, Eclipse Cross
Renault  Clio, Traffic, Captur,  Zoe
Dacia  Sandero, Duster
Subaru  XV/Impreza, Outback, Levorg, Forester
Volkswagen  Tiguan, Caddy, ID.3, Multivan
redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme