Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Brněnské Jízdy Světa motorů jsou za námi. Prohlédněte si fotky z místa

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Druhá zastávka Jízd Světa motorů je za námi. Co všechno se na parkovišti před OC Olympia dělo a jak to na místě vypadalo? Prohlédněte si obsáhlou fotogalerii.

První den brněnských Jízd Světa motorů odstartoval v sobotu 19. září od 10 hodin a již krátce poté se plocha před obchodním centrem Olympia Brno začala plnit lidmi. O jejich pozornost přitom soupeřilo celkem čtyřiatřicet modelů osmi různých značek.

Řada automobilů se navíc brzy poté vydala na krátké prezentační jízdy po okolí, během kterých si návštěvníci mohli vyzkoušet elektromobily, plug-in hybridy, hybridy, mild-hybridy i vozy se sofistikovanými tradičními spalovacími motory.

Oproti pražským Jízdám Světa motorů nám sice z odpoledního programu vypadla přednáška Martina Vaculíka, po které jste se často ptali. K dispozici však byli další kolegové z redakce Světa motorů, kteří s návštěvníky ochotně probrali vše, co je zajímalo. U stánku Světa motorů bylo navíc možné objednat roční předplatné se speciálním dárkem a ti nejmenší návštěvníci se mohli vydovádět ve skákacím hradu.

Sobotní program končil v 18:00, v neděli 20. září jsme však opět pokračovali od 10:00 až do 17:00. Účast přitom byla stále hojná a atmosféra víc než příjemná. Ostatně o tom jsme vás pravidelně informovali i na facebookové události a našem oficiálním instagramovém profilu @Auto.cz. V galerii pak najdete plno fotek z obou dnů.

Pokud jste ale brněnské Jízdy Světa motorů nestihli, nezoufejte. Nadcházející víkend, tedy 26. a 27. září, pro vás chystáme další pokračování. Tentokrát se ale přesunou do Plzně, konkrétně na parkoviště před OC Olympia Plzeň. Čas akce přitom zůstává stejný: v sobotu od 10:00 do 18:00 a v neděli od 10:00 do 17:00.

Konkrétní modely, značky a počty aut budeme upřesňovat během týdne, již nyní se ale můžete přihlásit k facebookové události, kde se rovněž objeví všechny nové informace. Pokud tedy budete mít čas, dorazte. Možná si tam vyberete svůj nový vůz!

Jízdy Světa motorů (program)

OC Olympia Plzeň

  • Sobota 26.9. 10-18 hodin
  • Neděle 27.9. 10-17 hodin
Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme