Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Gymkhana podle Goodyearu také není špatná

David Bureš
Diskuze (6)
Goodyear propaguje své pneumatiky videem inspirovaným filmy Gymkhana Kena Blocka.

Gumárenská společnost Goodyear zahájila novou reklamní kampaň na své pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric All-Season. Její součástí je video, který režíroval Ben Conrad, autor snímků Gymkhana 4 a Gymkhana 5 s Kenem Blockem.

Nová reklama na pneumatiky jde přesně v duchu oblíbených videí Kena Blocka. Spousta smyků a rychlá jízda. Hlavními hrdiny však není Ford Fiesta a Ken Block, ale BMW řady 3 kupé a Danny Downey, profesionální kaskadér.

Video sleduje zákazníky obchodu Goodyear, kterým jsou v rámci předváděcí jízdy názorně prezentovány vlastnosti celosezónních pneumatik Goodyear Eagle F1 s asymetrickým dezénem, a to na suché, mokré i zledovatělé vozovce. Klienti jsou následně velice překvapeni, co toto obutí zvládne.

Videa Gymkhana Kena Blocka si našla již mnohé následníky. Už dříve vznikla parodie s Fordem Fiesta Ghia z roku 1986 nebo snímek s Hyundai Genesis Coupé a závodníkem Rhysem Millenem. Nejnovější díl Gymkhana 5, který měl premiéru před pár dny, shlédlo na internetu za prvních 24 hodin 5,1 milionu lidí!

David Bureš
Diskuze (6)
28. 7. 2012 12:28
Takhle se má předvádět
A ten vtip na konci byl výbornej >:D "oh no you don't" >:D
Avatar - Kolouš
27. 7. 2012 16:49
?
pekny, ale o gumach tohle nerika vubec nic ;-)
de facto se da rict, ze je to peny video o sikovnym ridici a potentnim aute obutym na cemkoliv, treba na sjetejch slupkach...
11. 7. 2012 21:46
Re: all season
Na autě mám celoroční (Hankook) a sem spokojenej. V létě super držej a v zimě taky žádný zklamání :-)
11. 7. 2012 16:12
Re: all season
jj už jsem se s tím setkal, ale tak taky all season jak kde.... u nás máme počasí poměrně extrémní v létě 30 plus, v zimě 15-20 mínus a k tomu sníh, to není zdaleka všude :-)
11. 7. 2012 09:58
all season
Chápu správně, že to Goodyear prezentuje jako celoroční gumu? Původní eagle F1 mám na autě a musím konstatovat, že jsou to zatím nejlepší gumy co jsem na autě měl. Výborně sedí na suchu i mokru.