Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Piloti MotoGP a jejich znaková řeč. Bez rukou se nedomluví!

Jan Mička
Diskuze (5)
Už v neděli startuje další závod Mistrovství světa silničních motocyklů. Než se tak stane, podívejte se na piloty MotoGP popisující chování svých strojů.

Velká cena Francie silničních motocyklů bude již pátým podnikem z celkem osmnácti letos pořádaných. Stejně jako v uplynulých týdnech vám i tentokrát nabídneme reportáže ze zítřejší kvalifikace a samozřejmě i nedělního závodu. Ještě před tím se na úkor pilotů trošku pobavíme.

Sami jistě víte, že když potřebujete něco skutečně podrobně názorně vysvětlit, bez bujaré gestikulace se neobejdete. Třeba jako piloti MotoGP v přiloženém videu. Popisují v něm, jak se chovají jejich motocykly v mezních situacích, přičemž rychlý sestřih tomu všemu nasadil pořádnou korun. Lépe by to snad nezvládly ani děti ve školce!

Jan Mička
Diskuze (5)
Avatar - IbizaFR
7. 5. 2016 12:15
Re: Nemůžu
jezdit možná umí, ale nic to nemění na tom, že jsou to křiváci co ukázali na plno svůj bezcharakter :no: :no:
Avatar - speedfred
7. 5. 2016 10:23
Re: Nemůžu
Tak samozrejme,ze jazdiť vedia to je bez debaty. Mám ale pocit,ze Španieli (nic proti národu) su tam nejak moc pretláčaný.
7. 5. 2016 00:07
Re: Nemůžu
Ale jezdit na motorce umějí oba dva výborně. Osobně mám dlouhá léta rád Rossiho, ale Marquez donutil všechny, co chtějí bodovat, aby se také naučili jezdit po loktech, jinak by byli zbyteční.

Jak je kdo sympatický je až druhá nebo třetí věc.
Avatar - speedfred
6. 5. 2016 19:55
Re: Nemůžu
Mám to tak isto.
Avatar - IbizaFR
6. 5. 2016 18:59
Nemůžu
ani vidět toho šunta Mrkvéze a Lorenza 8-s :no: :no: :no: