Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Tip na víkendové tropy. Upečte si v rozpáleném autě pizzu!

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Během slunečných letních dnů se může teplota v interiéru uzavřeného vozu zvýšit až dvojnásobně. Stačí to na upečení pizzy?

Interiér automobilu se umí během slunečných letních dnů, kdy se teplota vzduchu pohybuje okolo 30 stupňů Celsia, rozpálit takovým způsobem, že dospělý člověk v něm vydrží maximálně 15 až 20 minut. Teplota zde totiž může vystoupat i nad 70 stupňů Celsia.

Každoročně jsou proto vydává varování, aby rodiče nenechávali své děti zavřené ve voze a to samé platí i pro majitele psů a dalších domácích mazlíčků. Obecně je tedy nejlepší rozpálený interiér vyvětrat než do vozu nastoupíme nebo jej lze předtím využít i pro upečení pizzy, i když ta z klasické pece bude přeci jen chutnat o něco lépe.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - m.z.
27. 8. 2016 12:30
Re: Okurková sezóna není omluvou
Ale mě to docela zaujalo >:D
26. 8. 2016 15:03
Okurková sezóna není omluvou
Jasně, aktuálních automobilových novinek je teď jako šafránu, ale tak tomu přece je každý rok a redakce na to měla být v předstihu připravena. Články o historických modelech nebo nějaký větší srovnávací test je přece možné připravit i v létě, a ne svoje stránky po celé týdny zaplevelovat takovými hovadinami... :'-( :no: 8-s :no:
Avatar - pumpkin
26. 8. 2016 14:47
Uhorka na pokračovanie
Ja viem, že je uhorková sezóna, ale tuším si youtubom pomáhate už čoraz častejšie.
Nemá už taký Jalopnik viac ľudí v redakcii ako Auto.cz?

Verím, že podobné videjko by ste zvládli spraviť, teda za predpokladu, že pizzu by ste nerobili v Kadjare, aby váš kolega nemal problém s výslovnosťou. :-)