Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AAA Auto letos otevře dvě pobočky, v Mladé Boleslavi a ve Znojmě

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
Skupina AAA Auto letos otevře v Česku nové pobočky v Mladé Boleslavi a ve Znojmě. Celkový počet autocenter firmy ve čtyřech zemích se tak zvýší na nejméně 35. Během roku zvažuje otevření další pobočky na Slovensku.

AAA Auto za leden a únor letošního roku zvýšila meziročně prodej o 17,5 procenta na 8911 automobilů. Podle analýz společnosti nyní nakupují zákazníci, kteří pořízení vozu delší dobu odkládali z obav o další vývoj ekonomické situace. Svůj podíl má i mírná zima.

"Lidé už se nebojí náhlého propadu ekonomiky. Jsou obecně optimisticky naladěni vzhledem k dalšímu vývoji, díky čemuž mezi našimi zákazníky roste i podíl malých živnostníků a větších firem, které berou nákup vozu jako investici. Je to naše prodejně nejsilnější zima od roku 2009," uvedla generální ředitelka Karolína Topolová.

AAA působí vedle Česka a Slovenska v Rusku a v únoru se vrátila do Maďarska, kde již začala vykupovat vozy. Celkové letošní prodeje v rámci skupiny odhaduje společnost lehce přes 62.000 aut.

AAA Auto působí na trhu 22 let. Loni prodala 56.648 aut a nedávno jako první autobazar získala certifikáty ISO za řízení firmy a vztah k životnímu prostředí.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)
26. 7. 2015 21:21
rostou furt
AAA rostou a oteviraj novy pobocky neustale... Letos se ale dali spis do otevirani businessu v novych zemich >:-[] >:-[] >:-[] je videt ze se jim dari a zakazniku je porad dost... :-! :-!
18. 3. 2014 18:22
áááčka
V aaa auto praha jsem byl zatím všehovšudy dvakrát. Příště tedy už to ale půjdu vomrknout v MB :-) doufám že tam bude alespoň podobný výběr :-)
17. 3. 2014 21:26
nově otevřené pobočky
Já bych to neviděla tak černě. Přece, když mají Áčka neustále rostoucí a zvyšující se tržby a neustále rozšiřují pobočky, tak musí mít spoustu spokojených zákazníků. Těžko by si mohla dovolit nabízet další a další služby a produkty, kdyby u nich, přes jen nespokojené zákazníky, nikdo nenakupoval.
13. 3. 2014 14:04
Re: 80%
Pan Železný je znalý Parettova pravidla 80/20, bohužel ne každý má však na nové auto. Toto pravidlo nelze uplatnit na všechno. Ceny aut klesají, prodávají se čím dál mladší auta. Růst autobazarů je pochopitelný. Třeba v těch áčkách mají poměrně dobrý výběr. Kdo umí vybrat tak si vybere a třeba ušetřené love investuje jinam než do auta, tzn. že hloupě nevyhodí prachy za to, co hodnotu ztrácí ale naopak do něčeho kde získá. Tudíž je chytřejší než chytrák co koupí nové auto které hodnotu ztratí velmi rychle. :-!
Avatar - dal
13. 3. 2014 09:10
80%
Když pan Železný svého času na Nově řekl, že 80% národa jsou jednodušší lidé, moc jsem tomu vysokému číslu nevěřil.
Po tom co u nás kvete Teleshoping, supermarkety a přímo kvetou ESA a AAA, tak už věřím.