Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto Girl 2016: Holky, auta, mašiny a ceny za 140.000 Kč!

Martin Machala
Diskuze (81)
Máme tady další ročník soutěže Auto Girl. Tedy, foťáky, auta, holky a tentokrát i motorky připravit! A fotky už můžete začít posílat!

Základní pravidla z předchozích dvou ročníků určitě znáte, ale pro jistotu – děvče je nutno na fotografii doplnit ještě o vozidlo, nově může sekundovat také motocykl. Naší nové motorkářské rubriky jste si už nepochybně všimli, na holky a mašiny se těšíme!

Samozřejmě je potřeba zachovat jisté dekorum, však vy určitě sami dobře víte, které části těla musí zůstat alespoň lehce zahaleny. Ale kolik fotografií pošlete, to je jenom na vás, jejich počet není nijak omezen. Soutěž odstartovala v pondělí 27.6, deadline pro zasílání fotografií je poslední srpnový den, kdy také přesně v poledne skončí hlasování (to započne 17.8.)

Stejně jako loni jsme vypsali dvě kategorie, jeden vítěz tak vzejde z čtenářského hlasování, druhého pak určí redakční porota. V obou kategoriích máme připraveny ceny pro deset výherců, vyhlášení výsledků je naplánováno na 9.9. A že i letos bude rozhodně o co soutěžit, o tom se můžete přesvědčit v seznamu cen. Celkem hrajeme o ceny za sto čtyřicet tisíc, vyhrát můžete autorádio, bluetooth reproduktory, autochladničku nebo víkendový pobyt po Česku v hodnotě sedmi tisíc korun.

Kompletní seznam cen a podrobná pravidla najdete v sekci Auto Moto Girl 2016. A teď už fotíme!

Martin Machala
Diskuze (81)
18. 7. 2016 14:21
Re: Moderator spi?
Abyses z toho nepodelal! :no:
13. 7. 2016 14:44
Re: Guma
a jemu to muzes verit, protoze vetsi analni olizovac tu neni
Avatar - Bully_
12. 7. 2016 12:28
Moderator spi?
Stejne jako v predchozich rocnicich, dokazete upload snimku na stranku, ale uz u prvnich 3 fotek vam nevadi, ze jsou 2 z nich (dvojice Andrea a Suzuki) proti pravidlum.
Edit- fotek uz je vic a spolecne s tim je i o dost vic dalsich, co tam nemaji co delat. Stejne jako loni- "fotosoutez" me prestava zajimat, kdyz moderator nespi, ale primo na to kasle. Na organizaci, na opravu po upozorneni, nakonec i na obycejnou odpoved.
Avatar - Sumi2000
12. 7. 2016 00:39
Re: Prd€l ničím nenahradíš
Navíc má hřebík v hubě...tedy na rtu... 8-s
Avatar - lexi
9. 7. 2016 13:32
Re: Chrysler
tedy je otázkou jestli si ho chce utřít...