Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva 2019: Modelek bylo opět málo. Nějaké se ale našly

Stanislav Kolman
Diskuze (19)

Na plochy automobilových výstav odjakživa patřily krásné ženy. V posledních letech už to bohužel tolik neplatí a letošní ženevský autosalon není výjimkou.

Už jsme si tak nějak zvykli, že slečen napříč autosalony je rok od roku méně a méně. Bohužel tento trend nezastavuje ani letošní show v Ženevě, kde jsme jich opět viděli jen pár.

I letos platilo, že se velké značky nepouštěly do žádných velkých akcí. Pravděpodobně to souvisí s kampaní #MeToo, která už se sice neřeší tolik jako před pár měsíci, nikdo však nechce riskovat poškození jména jakýmkoliv skandálem. Na stáncích dobře známých značek tak najdete jen pár modelek, případně genderově vyvážené páry. A když už někde nějaké slečny jsou, mají úbory, které toho zakrývají co nejvíce.

To malé tuningové společnosti a skromnější firmy se toho tolik nebojí a na stáncích mají slečny, které se rozhodně nebojí ukázat. Jen se podívejte v přiloženém videu a naší fotogalerii na to, jaké krásné tváře se nám letos usmály do objektivu...

Stanislav Kolman
Diskuze (19)

Doporučujeme

Avatar - rohYpnol
10. 3. 2019 18:55
Smutné
Jako jestli objektiv přidává 10 kg váhy, tak lituji dámy. Takové věšáky na oblečení... 8-s 8-s
Avatar - rokyta.p
9. 3. 2019 12:53
Re: ...
To si piš že některé ženy občas také hodnotí. Nevíš o čem spolu kecají na záchodě nebo v kuchyňce jak se sejdou. Na nejmenovaném odd. v zaměstnání máme hodně mladých děvčat, tak si tam chodím skoro každý den psychicky odpočinout. Jsem tam pečený vařený, zvlášť když občas přinesu čokoládu, oplatky nebo kafe. Takže ony (teda většina z nich) přede mnou dávno nemají zábrany a můžu ti říct, že se někdy nestačím divit. Ten má úplé kalhoty, ten má silné ruce, ten hezky kouká, ten se nesprchuje, ta je s ním jen protože si jí finančně vydržuje, s tím bych to chtěla ještě zažít protože se vlétě bude ženit a bere si krávu. Můj po sexu vždycky usne proto jsem na tindru a bla bla bla. Chlapi někdy hodnotí víc vulgárněji nebo dávají větší sexuální podtext, ale věř že jinak se to zase až tak neliší >:D >:D >:D
Avatar - Hammunasakra
9. 3. 2019 12:08
Re: ...
:yes: :-)
Avatar - white label
9. 3. 2019 10:40
Re: ...
"11 na sex ano, připomíná mi Alettu Ocean, ale jinak bych ji nechtěl"
Takže na 50% ji máš na sex jistou, akorát si od toho ona nesmí slibovat nic víc... >:D
Teď si představ, že by ony (tímto stylem) hodnotily tebe... :-O :*) >:-[]
Avatar - lordlord
9. 3. 2019 10:19
.
14 a 16