Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chris Evans opouští Top Gear!

David Bureš
Diskuze (18)
Dělal jsem to nejlepší, ale nestačilo to, říká britský rozhlasový moderátor, který v Top Gearu vydržel jedinou sezonu.

Chris Evans se měl stát nástupcem Clarksona a spol. Po odchodu svých předchůdců se stal první oznámenou tváří nového Top Gearu. Ve své roli ale zklamal, ze všech stran se na něj hrnula kritika, že moderování pořadu nezvládá. Evans z toho vyvodil důsledky a Top Gear se rozhodl opustit.

Svoji rezignaci na práci v Top Gearu Evans oznámil na Twitteru jen den po odvysílání poslední epizody 23. série pořadu, která byla první s novým moderátorským týmem. „Odcházím z Top Gearu. Dal jsem do toho to nejlepší, ale nebylo to dostatečné,“ napsal moderátor známý pro svoji práci pro britský rozhlas.

Pro Evanse to nebyl jednoduchý den. vedle odchodu z Top Gearu britská policie potvrdila, že Evanse vyšetřuje ze sexuálního útoku. Blíže nespecifikovaný útok se měl odehrát v devadesátých letech.

Zatím není jasné, zda všichni zbývající moderátoři v Top Gearu zůstávají. Ne všichni totiž diváky zaujali, naopak třeba Chris Harris a Rory Reid nadchli. „Tým je více než skvělý. Přeji jim všechno nejlepší,“ vzkazuje jim sám Evans přes Twitter. Zároveň dodává, že show nadále miluje a bude ji sledovat.

Odchod Evanse je důsledkem divácky kritizované série Top Gearu. Mnohým divákům se nelíbily obehrané myšlenky a málo nových nápadů. Výsledkem byla i nízká sledovanost. Velká kritika se přitom valila právě na Evanse, který měl být hlavní postavou nového Top Gearu, zatímco ve skutečnosti mnohým vadil svým vystupováním.

Navíc i v samotném moderátorském týmu to poněkud skřípalo. V britských médiích se několikrát psalo o Evansových neshodách s producenty a ostatními moderátory. Evans měl být na ostří nože hlavně s hercem Mattem LeBlancem, který údajně nedávno dal BBC ultimátum – buď já, nebo Evans. Dopadlo to tak, že slavnou motoristickou show opouští brýlatý zrzek milující ferrari. Nechme se překvapit, zda ho nebude následovat i někdo další.

David Bureš
Diskuze (18)
Avatar - tomtoylc
5. 7. 2016 13:05
Re: top gear
OPAKUJEM ! ... nič som nekritizoval len som napísal názor, že súčasný TG asi dlho nevdrží
5. 7. 2016 08:10
Re: The Grand Tour!
TG bylo jen o Evansovi? Kde jsi na to přišel?
5. 7. 2016 07:58
The Grand Tour!
Konecne! :yes: Hocikto iny bude lepsi ako tento grcajuci tajtrlik :no:
Cakam na The Grand Tour!
5. 7. 2016 07:03
TG
Jsem vděčný za každý kvalitní pořad o autech a TG i s novým složením mezi ně patří. Ne, Evans mě neseděl, ale rozhodně mě to neodradilo. Přeju zbytku party, ať se jim daří. I Sabine působí dost násilně, ale Opičák, Matt nebo Reid fungují skvěle.
Chyba každého, kdo má rád auta a nekouká. ;-)
5. 7. 2016 06:59
Re: top gear
Když jso neviděl, proč kritizuješ? To je hodně krátkozraké! :no: