Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Co uvidíme v Rychle a zběsile 8? Šílená honička s ponorkou i hacknutá auta

David Bureš
Diskuze (11)
V osmém díle série Rychle a zběsile uvidíme, jaký chaos může způsobit hackerský útok na auta. Chybět nebudou ani šílené honičky.

S rozvojem elektronických pomocníků v automobilech roste hrozba hackerského útoku, ať už kvůli vykradení daného vozu, nebo v horším případě nějakého teroristického útoku. Co všechno takové „pobláznění“ automobilů může způsobit, ukáže i film Rychle a zběsile 8 (v originále The Fate of the Furious), který do českých kin vstoupí už za měsíc.

Hackerský útok „high-tech“ teroristy ukazuje nejnovější upoutávka na chystaný akční snímek, v němž samozřejmě nemůžou chybět již tradiční postavy této série, ať už Dominic „Dom“ Toretto (neboli Vin Diesel), Luke Hobbs (Dwayne Johnson) nebo Letty Ortiz (Michelle Rodriguezová). Ve filmu teroristka Cipher (hraná Charlize Theronovou) na dálku ovládne desítky automobilů tak, aby dosáhla hromadné kolize.

To ale nebude jediná akční scéna již osmého dílu této série, tenhle film totiž bude akcí doslova nabit. Mimo jiné se můžeme těšit na „šílenou“ automobilovou honičku na ledě, které se zúčastní i ponorka! Rychle a zběsile 8 tedy opět posune hranice šílenosti dál a dál, což odpůrci série mohou sice kritizovat, její fanoušci ji ale právě kvůli těmto nesmyslům milují.

Příběh je v tomto filmu až to vedlejší, vězte ale, že půjde hlavně o Doma, který nečekaně zradí svoji „rodinu“ a postaví se proti ní. Tato zrada přitom hrdiny zavede do různých koutů světa, ať už na exotickou Kubu, do ulic New Yorku nebo do chladného prostředí Barentsova moře. Při tom všem budou doprovázeni exotickými vozidly, ať už muscle cary, supersporty nebo třeba i tankem. A jak to všechno dopadne, uvidíme již 13. dubna, kdy Rychle a zběsile 8 vstupuje do českých kin.

David Bureš
Diskuze (11)
12. 3. 2017 22:05
Re: totální úpadek
Plati? Ja nejsem ochotnej si to stahnout ani zadarmo. Skoda casu na takovou hovadinu koukat.
12. 3. 2017 20:45
Ja som spokojny
TEN ČO NA TO NADAVA TAK TEN TO NEPOCHOPIL O ČOM TO JE. Ja som na tie filmy tiež nadaval ale potom som tomu na chut prišiel a od vtedy si nestažujem
Avatar - pumpkin
12. 3. 2017 19:58
Re: totální úpadek
Hej, je to podobný suterén ako Troškove filmy.
Avatar - flyboyeda
12. 3. 2017 17:12
Re: klik!
podle těch palců co nám davají dolů tak určitě je
Avatar - flyboyeda
12. 3. 2017 17:11
Re: totální úpadek
Tohle bude mít víc dílů jak brazilská telenovela a sype to pěkně, to bude mít klidně 20 dílů, 10 ka bude na beton a další díly si myslím budou taky, možná s jinými herci ale pojede se dál dokud to bude sypat