Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DAF Trucks a nový elektronický katalog TRP

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnosti DAF Trucks a PACCAR Parts představují nový elektronický katalog dílů TRP eCatalogue, nabízející více než 70.000 dílů pro všechny značky nákladních vozidel a přívěsů.

Truck and Trailer Parts (TRP) představuje program společnosti PACCAR Parts, který od roku 1994 dodává náhradní díly a příslušenství pod heslem Vše pod jednou střechou a na jednom místě. V současnosti se jedná o profesionální nabídku univerzálních dílů pro nákladní vozidla, přívěsy a návěsy.

Před třiadvaceti lety začínal program TRP se třemi stovkami položek a nyní jich nabízí více než 70.000 v sedmnácti produktových skupinách. Současná nabídka zahrnuje náhradní díly a příslušenství pro všechny značky nákladních vozů a přívěsů rozrostla do současné podoby.

Bram Vermolen, ředitel marketingu společnosti PACCAR Parts, k nejnovějšímu provedení katalogu programu TRP, uvedl, že nabízí více vyobrazení a podrobnější popis dílů. Hlavní pozornost je ovšem věnována rozšířeným možnostem vyhledávání za pomoci názvu dílu, jeho OE čísla nebo čísla dílu u dodavatele.

TRP eCatalogue nabízí také možné alternativy a související produkty k vyhledanému dílu, potřebné pro provedení opravy, což má dále přispívat ke zvýšení kvality, efektivnosti a zkrácení doby opravy vozidla.

Nový katalog je dostupný v 17 jazycích. Samozřejmostí je čeština a slovenština. TRP eCatalogue je optimalizován pro všechny webové prohlížeče a může být provozován na desktopových i mobilních zařízeních (tablety i chytré telefony).

Díly v rámci programu TRP lze objednat v síti více než 1000 dealerů společnosti DAF, v obchodech TRP Stores a v on-line e-shopu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)