Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Genesis: Hyundai ukáže konkurenta pro BMW 3

Michal Fokt
Diskuze (26)
Hyundai oznámil na autosalon v New Yorku premiéru konceptu značky Genesis. S největší pravděpodobností půjde o vůz, brousící si zuby na trojkové BMW.

Hyundai to má sice se svou snahou vplížit se mezi subprémiové značky v Evropě zatím marné, ale v Americe si již zadokolkové modely Genesis a Equus vydobyly určitý kredit a letos založená značka Genesis bude v tomto trendu zdárně pokračovat. Jakkoli se Korejci v USA zaměří hlavně na SUV, pojistí si i pro prémiové značky tři nejdůležitější segmenty - krom fullsize a midsize sedanu dojde i na "malý" luxusní sedan, konkurující trojkovému BMW a Mercedesu C.

A právě jeho koncept bychom měli s největší pravděpodobností příští týden spatřit na New York Auto Show. Genesis tam totiž představí studii čtyřdveřového sportovního sedanu New York Concept a přestože neupřesnil ohledně studie nic konkrétního, má se za to, že půjde právě o předobraz korejské "trojky".

Vůz má podle oficiální rétoriky ztělesňovat pro značku typickou atletickou eleganci, ukazující směr dalšího vývoje designu značky Genesis. Jinými slovy - finální vůz, označený G70, se nejspíš od konceptu moc lišit nebude a dorazí zhruba za rok, nejpozději za rok a půl a to s výkonnými motory a pohonem zadních kol. To by mohlo být zajímavé, co říkáte? Když vezmete v úvahu, jaký rozruch vyvolal před lety při svém příchodu Genesis Coupe...

Michal Fokt
Diskuze (26)
7. 7. 2016 18:27
hnůjdai už nikdy
"Hyndai nemusí lhát a podvádět, hnůjdai je prostě nejlepší". Tak to je agresivní a nechutná reklama, která případné zájemce odradí. Sám jsem v r. 2004 podlehl reklamě, že Hyundai i30 je konkurence ke Golfu. Tak jsem to koupil a byla to nejhorší koupě v mém životě. Auto je to pěkné, motor je dobrý, ale celkově je ta kvalita asi to nejhorší, co se dá v Evropě koupit. A ten marketing HMCZ, tak to ze všeho nejhorší. Přijdete do servisu s tím, že vám klepe v řízení a oni řeknou, že je to provozní hluk. Přijdete reklamovat po 12tis km brzdové kotouč a oni řeknou, že je to v normě. Potom si to musím nechat opravit za vlastní. A další a další závady... takže hnůjdai už NIKDY. :no:
18. 3. 2016 21:00
Re: Není Hyundai jako Genesis
Lepsie by som to nenapisal
Avatar - wakantanka
18. 3. 2016 15:02
Re: Není Hyundai jako Genesis
No ono ani netreba chodit za ocean. Staci mrknut ockom na SK a vtedy vychadzaju mark.aktivity Hyundaia v cechach ako absolutny svetovy unikat. Az sa divim,ze maju stale to iste vedenie.
18. 3. 2016 13:23
Re: Není Hyundai jako Genesis
Sláva, konečně se přidal někdo, kdo má trochu rozum a nezamrznul v české kotlině...
18. 3. 2016 13:20
Re: Není Hyundai jako Genesis
prosím už dost. Myslíš si, že vedení českého zastoupení Hyundai (vedené v lepším případě psychopatem) vede marketingové kampaně taky v USA a jinde na světě? To asi ne, což? Proto bych podle marketingové prezentace Hyundai na českém trhu nesoudil image Hyundai v Americe. Ježkovy voči... Tím nechci říct, že jsem fanoušek Hyundai. Jen jsem už nemohl číst ty nesmysly... 8-s