Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Grand Tour je projekt zhruba na pět let. Proč, vysvětlí James May

Michal Fokt
Diskuze (3)
Současné trio moderátorů Grand Tour si dává ještě tak pět let, pak už na tuhle práci prý budou Clarkson a May moc staří.

Poté, co trojice Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond odešla z Top Gearu a na amazonu rozjeli pořad Grand Tour, se zdálo, že tento druh automobilové zábavy bude skutečně nekonečným příběhem. Jenže dvě třetiny týmu už jsou, zdá se, ve věku, kdy by se měli věnovat jiným aktivitám, než je trápení aut na zemi, ve vzduchu a pod vodou.

Připustil to sám James May v rozhovoru pro Radio Times: "Musíme přijmout fakt, že už brzy na tohle budeme příliš staří. Richard Hammond je chlapík v dobré formě, který o sebe dbá, já a Jeremy nejsme. Jeremy je zchátralý a já už to na sobě cítím také. Zkouším s tím bojovat, ale instinktivně cítím, že to přichází. Nechci se za pět let stát sucharem do počtu".

A co to tedy znamená? Pojede Grand Tour pět, šest sezon a skončí? A co na to amazon? Nebo snad dojde k postupně obměně moderátorského týmu? Uvidíme, ještě pár let na to nemusíme myslet a známá trojka jistě přinese ještě mnoho zajímavých materiálů.

Michal Fokt
Diskuze (3)
Avatar - Londonbridge
9. 12. 2016 11:27
Re: May
Zas tak zle sa nemaju aj pri dnesnom slabom brexitovom kurze libricky ma Jeremy okolo 2.5 miliona Kc za kazdu jednu epozodicku.... May s drobcekom beru trosku menej len okolo 1.9 miliona Kc za epozodu. Amazon je na nich moc hodny BBC im zdaleka tolko neplatil....
Avatar - Floyd
8. 12. 2016 18:07
Re: May
Nápodobně >:D Rozjeli se skvěle, držím jim :yes: :yes:
Avatar - CHerokee
8. 12. 2016 16:07
May
No já doufám, že jim to ještě chvíli vydrží....