Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Civic Type-R nafocena: Široké blatníky zůstaly

Ondřej Chamilla
Diskuze (116)
Produkční verze Hondy Civic Type-R byla nafocena. Nechybí jí veliké křídlo vzadu, čtveřice koncovek výfuku ani patřičně rozšířené blatníky.

Sériová Honda Civic Type-R bude opravdu vypadat jako okruhový speciál pro závody cestovních vozů. Čtenář serveru Worldcarfans.com totiž tento ostrý hatchback dokázal nafotit a můžeme se tak pokochat masivním předním spoilerem v černo-červeném provedení, devatenáctipalcovými koly, velkým zadním křídlem i nárazníkem s difuzorem a čtyřmi koncovkami výfuku. Fanoušci pak mohou slavit, rozšířené blatníky jako na konceptu produkční verzi zůstaly.

Uvnitř vozu dále najdeme červená skořepinová sedadla, pod kapotou můžeme očekávat točivý přeplňovaný dvoulitr s výkonem alespoň 280 koní (206 kW), díky kterému se tento extrémní hatchback rozjede na 270 km/h. Oficiální premiéra vozu proběhne v úterý 3. března na ženevském autosalonu.

Ondřej Chamilla
Diskuze (116)
Avatar - white label
2. 3. 2015 18:14
Re: Z konceptu moc nezbylo
Každému normálnímu člověku musí být jasné, že tohle heblo [odkaz] musí zavazet ve výhledu vzad, a to určitě nejen ve výhledu do nebe, logicky tím spíš, že je níž, než střecha. Mimochodem je to "dvouplošník", čili dvě křídla nad sebou + ty "parohy".
2. 3. 2015 12:49
Re: Z konceptu moc nezbylo
Zatim prvni argument, ktery tu ve prospech toho foceneho auta padl, jsi tu dal ty - je OK moct si vybrat, jestli vzhledove usedle, ne moc durazne auto ala GTi a spol, nebo vykricene Type-R. Ano, tohle tu opravdu chybelo, je jen otazka, jak moc to chybelo zakaznikum, to se teprve uvidi.
Osobne me vzhled CTR moc nezajima, kridlo z konceptu proste nebude, fajn, dulezite je, jestli Honda splni, co uz leta slibuje, porad ji drzim palce :-)
2. 3. 2015 12:47
Re: Z konceptu moc nezbylo

Chlapce, ty jsi tak mimo, az se mi chce te zeptat, jestli sis neco neslehl.
Pokud nechapes psany text, tak nekoho pozadej, at ti to vysvetli, ja s tebou koncim, na to nemam nervy...
Avatar - white label
2. 3. 2015 12:37
Re: Z konceptu moc nezbylo
Jasně, stačí dát na hh křídlo a difuzor z Ferrari a hned z toho bude "sporťák jako Ferrari". >:D
I to křídlo z Ferrari (na tvém odkazu) je decentní, proti tady tomu parohatému dvojplošníku. ;-)
Avatar - white label
2. 3. 2015 12:28
Re: Z konceptu moc nezbylo