Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Sports Vision Gran Turismo míří do světa virtuálních závodů

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Pro hru Gran Turismo byla navržena již celá řada konceptů sportovních a závodních strojů. Mezi ty nejnovější má patřit i Honda Sports Vision Gran Turismo.

Koncept připravený pro nejnovější vydání populární hry, kterého se mají hráči dočkat 18. října letošního roku pod jménem Gran Turismo Sport, se dostal na veřejnost s lehkým předstihem před svou oficiální premiérou díky odhalení členy fóra VWVortex.

Honda Sports Vision Gran Turismo na první pohled nepůsobí tak futuristickým nebo radikálním dojmem jako předchozí koncepty připravené pro hru, ale naopak spíše vyvolává dojem vozu, který měl zamířit na běžné silnice a navíc působí minimálně pro příznivce značky Honda povědomě.

Koncept, který byl nyní odhalen jako jeden z více než stošedesáti vozů pro hru Gran Turismo Sport, totiž vychází z vozu, který jsme měli možnost vidět prostřednictvím úniku patentových návrhů značky Honda již v polovině roku 2015.

Tehdy se psalo o tom, že se má jednat o model, který se s přeplňovaným dvoulitrem VTEC před zadní nápravou a spolupracujícím s elektromotorem zařadí v nabídce značky Honda pod novou generaci modelu NSX a oživí označení S2000, které v letech 1999 až 2009 nesl dvoumístný roadster s motorem vpředu.

Proměny vozu z obrázku pro patentový úřad v sériový model jsme se prozatím nedočkali a podle v současnosti dostupných informací se s velkou pravděpodobností nikdy nedočkáme, ale hráči Gran Turismo Sport se s ním svezou již tento měsíc.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - Pekelná Micinka
13. 10. 2017 03:51
Rozpor
Trochu zklamání, čekal jsem větší vodvaz, tohle vypadá jako upravená a ošklivější NSX.
Avatar - removed
12. 10. 2017 19:04
Re: Co taky jinýho
Co nadelas... OT: uz te alespon trochu tva navsteva Ciny presvedcila o smyslu hybridu, potazmo elektroaut?