Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mad Max na elektřinu? Takhle by mohla vypadat Tesla do terénu

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Americký výrobce elektromobilů již na prvním voze do náročného terénu pracuje. Jen těžko se ale bude jednat o tak odvážné provedení, jaké připravil jeden z nezávislých grafiků.

Elon Musk světu před časem oznámil, že jeho automobilka intenzivně pracuje na rozšíření portfolia. V příštích dnech dorazí k zákazníkům první Modely 3. V září je pak naplánována premiéra „semi trucku“ a později Tesla slibuje také nový pick-up. Počítá se tedy i se stavbou vozů do terénu.

Této myšlenky se chytl nezávislý grafik Mo Aoun, jenž na sociální sítě zavěsil fotky Tesly Model X, která by okamžitě mohla vyrazit na rallye Dakar. Návrhy se skutečně povedly, na první pohled to vypadá, jako by se snad jednalo o uniklou fotku skutečného auta.

Zvýšený vůz je posazen na sadě obrovských pneumatik. Většina panelů karoserie zůstala netknutá, výjimku tvoří jen nárazník s ochranným rámem a dvěma ocelovými háčky.

Speciálu nechybí střešní ocelová klec s pásem LED světel, rozšířené blatníky ani rezervní kolo, které je umístěno nad zadním oknem. Elon Musk na příspěvky příznivců rád reaguje. Uvidíme, jestli se chytne i tohoto netradičního nápadu.

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Avatar - maxi!
29. 7. 2017 22:40
Re: no super!
Mad Max a Mars Volta na jednej jazde! :-!
29. 7. 2017 14:21
Já jsem se zamiloval!
Tsivado, tohle spatřit v bazaru, tak je moje!! Nový bude stát asi majlant
Avatar - Zappa
29. 7. 2017 10:24
no super!
..... ale prečo to kazia s nejakým elektro náhonom?