Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel Adam: nové laky představují modýlky a figurky

Michal Fokt
Diskuze (3)
Opel zvolil velmi netradiční představení nových barev karoserie pro Adam. Nafotil věrné modely v měřítku 1:43 ve společnosti plastových figurek v odpovídající velikosti.

Opel Adam hodně sází na svůj přitažlivý design a snaží se budovat image stylového a hravého městského přibližovadla. V tomto duchu se nese i prezentace nových laků karoserie pro model Adam modelového roku 2014. Namísto nafocení (nebo vyrenderování) skutečných aut v konkrétních barvách se v Rüsselsheimu to pojmout trošku jinak.

Oslovili fotografa Axela Wierdemanna, jenž vytvořil sadu fotografií, na nichž jsou sice Opely Adam, jedná se však o přesné modýlky v měřítku 1:43, nacházející se ve společnosti figurek v příslušné velikosti, vytvářející "momentky" ze života vozu, respektive jeho majitelů. Na dalších snímcích si můžete prohlédnout, jak propagační fotky vznikaly.

Stejně jako promo snímky samotné jsou "cool" i označení nových barev Silverwalker, Pink-Kong, M. Darkside, Let it Blue a Dancing Green. Paleta Adamu se tím pádem rozrostla na 16 laků, které lze volitelně kombinovat s různými odstíny střechy a zpětných zrcátek. V rámci modelového roku 2014 ale přichází i tři nové typy čalounění s různými dekory, dvě barvy krytů zrcátek a další drobnosti.

Michal Fokt
Diskuze (3)
Avatar - peter_ko
21. 12. 2013 14:35
Opel Adam?
... trápne vyzerajúca napodobenina Fiatu 500 ...
20. 12. 2013 17:55
Re: Mad Ad
Jo, je to na pochvalu.
Avatar - Pekelná Micinka
20. 12. 2013 17:49
Mad Ad
Působí to lehce amatérsky, ale je to milý a některé scénky mají dobrý nápad. Třeba ta s oříškem.