Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cadillac & Corvette Experience Center a oficiální zastopení značky HUMMER v Průhonicích

Ondřej Láník
Diskuze (4)
A.Charouz Motors otevřelo novou prodejnu pro amerického tria Cadillac, Corvette a Hummer v Průhonicích u Prahy.

Značky Cadillac a Corvette byly představeny v České republice již v roce 2005, kdy Cadillac & Corvette Europe podepsalo smlouvu se společností A.Charouz Motors o zastoupení těchto prémiových značek.

Charouz Group zastupuje v současné době několik automobilových značek. V loňském roce skupina prodala přes 25 000 vozidel a do skupiny spadá mj. také prodej luxusních lodí.

Nově otevřené Cadillac & Corvette Experience Center, společně s HUMMER Galery, se rozkládá na prostoru o celkové rozloze 680 m². Cílem tohoto Experience Centra je nabídnout zákazníkům unikátní zážitek při nákupu nového vozu. Tato prodejna umožňuje zákazníkům ponořit se do bohaté historie značky Cadillac, dozvědět se více informací o novinkách a aktuální nabídce značky Cadillac. Experience Center má mít také k dispozici větší množství vozidel určených k testovacím jízdám.

Nová evropská verze vozu HUMMER H3 byla představena veřejnosti začátkem letošního roku a oficiální prodej byl zahájen 1.dubna 2007. Hummer Praha Gallery nabízí oba modely, jak evropskou H3, tak velice populární model H2.

Během slavnostního otevření americký velvyslanec pro Českou republiku, pan Richard W. Graber řekl: „Jsem velice poctěn, že mohu být dnes účasten při slavnostním otevření, hlavně proto, že většinu svého pracovního času trávím právě v Cadillacu. Je skvělé vidět tyto tři americké značky v Praze pod jednou střechou.“

Ondřej Láník
Diskuze (4)
19. 4. 2007 10:37
Lhar Charouz
V jednom moto casopise byla vlozena priloha Charouze a jeho americkych aut. V pripade Hummer H3 jsem ziral na cenu od 999.000,- vč DPH. Za tu cenu je H3 i v zakladu skvela nabidka. Jenze ouha - cenik na strankach hummer.charouz.cz zacina na 1.416 mega... opravdu klamat o pul mega.. charouzi ze se nestydis...